CHL International S.P.R.L.

Contactgegevens CHL International S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHL International S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHL International S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Marchiennes 72, B-6534 Gozée, België

Telefoon (phone): (02) 2199380 (02) 2199380

Fax (fax): (02) 2198415 (02) 2198415

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHL International S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHL International S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHL International S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHL International S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHL International S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHL International S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHL International S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHL International S.P.R.L.
Products information CHL International S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06235260009
Ondernemingsnummer: 8711303710
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CHL International S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHL International S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for CHL International S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHL International S.P.R.L.
Addition kinds of activities for CHL International S.P.R.L.

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
20370201. Vruchtensapconcentraten, bevroren | Fruit juice concentrates, frozen
23890300. kostuums | Costumes
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
34430704. Kraanhaken, gelamineerde plaat | Crane hooks, laminated plate
38240112. Tallying meters | Tallying meters
38250331. Watt-uur meter, elektrisch | Watt-hour meters, electrical
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij CHL International S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHL International S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHL International S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHL International S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van CHL International S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of CHL International S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHL International S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor CHL International S.P.R.L.. CHL International S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHL International S.P.R.L.. Leave a respond for CHL International S.P.R.L.. CHL International S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHL International S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten CHL International S.P.R.L.
Location of CHL International S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of CHL International S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come CHL International S.P.R.L. CHL International S.P.R.L.: AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF | Houtmagazijn Verdonckt NV | Amsit SA | LIBRAIRIE-Hingot-Nivelles SA | Abri 2000 SA

Other related companies as CHL International S.P.R.L.: AP PROJECTS-JEDIA IMPORT-AUDIOPROF | Houtmagazijn Verdonckt NV | Amsit SA | LIBRAIRIE-Hingot-Nivelles SA | Abri 2000 SA

CHL International S.P.R.L. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is CHL International S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06235260009. Het bedrijf CHL International S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Marchiennes 72, B-6534 Gozée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CHL International S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHL International S.P.R.L. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHL International S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHL International S.P.R.L., openstaande posities, locatie van CHL International S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHL International S.P.R.L. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is CHL International S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06235260009. The company CHL International S.P.R.L. is located at the address: Marchiennes 72, B-6534 Gozée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CHL International S.P.R.L. were not found.
The main activity of CHL International S.P.R.L. is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHL International S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of CHL International S.P.R.L., open positions, location of CHL International S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHL International S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHL International S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHL International S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHL International S.P.R.L., employees, financial statistics.