Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.

Contactgegevens Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue general Michel 1a, B-6000 Charleroi, België

Telefoon (phone): (071) 321160 (071) 321160

Fax (fax): (071) 334218 (071) 334218

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.
Products information Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.

736102. registries | Registries
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
28239903. Cuprammoniumvezels | Cuprammonium fibers
30690306. Klappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Cloaks, vulcanized rubber or rubberized fabric
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
52310100. Glas | Glass

Werken bij Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

    Regio: VOLLEZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Leave a respond for Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.. Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.
Location of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: Stubbe (Firma) | Edan Integrator NV | Jeol (Europe) B.V. | Editions speciales | Metaldo

Other related companies as Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L.: Stubbe (Firma) | Edan Integrator NV | Jeol (Europe) B.V. | Editions speciales | Metaldo

Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Avenue general Michel 1a, B-6000 Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., company assigned to the tax number BE04072052001. The company Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is located at the address: Avenue general Michel 1a, B-6000 Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. were not found.
The main activity of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., open positions, location of Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chambre de Commerce et d'industrie de Charleroi A.S.B.L., employees, financial statistics.