CBM Moerman N.V.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CBM Moerman N.V.
Private companiesMiscellaneous Retail • CBM Moerman N.V.

Contactgegevens CBM Moerman N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CBM Moerman N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

CBM Moerman N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Gentseweg 566, B-8793 Sint-Eloois-Vijve, België

Telefoon (phone): (056) 612767 (056) 612767

Fax (fax): (056) 614431 (056) 614431

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CBM Moerman N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CBM Moerman N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CBM Moerman N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CBM Moerman N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CBM Moerman N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CBM Moerman N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CBM Moerman N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CBM Moerman N.V.
Products information CBM Moerman N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CBM Moerman N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CBM Moerman N.V.
(Get full report from official database of BE for CBM Moerman N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor CBM Moerman N.V.
Addition kinds of activities for CBM Moerman N.V.

208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij CBM Moerman N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CBM Moerman N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CBM Moerman N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CBM Moerman N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van CBM Moerman N.V. in sociale netwerken
Look for responds of CBM Moerman N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor CBM Moerman N.V.. Laat een reactie achter voor CBM Moerman N.V.. CBM Moerman N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CBM Moerman N.V.. Leave a respond for CBM Moerman N.V.. CBM Moerman N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CBM Moerman N.V. op de google maps. Adres en contacten CBM Moerman N.V.
Location of CBM Moerman N.V. on the google maps. Address and contacts of CBM Moerman N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come CBM Moerman N.V. CBM Moerman N.V.: FED BELG MAGAZINES | Casa Rent NV | De Morette Paardenkliniek | Naert Bureau BVBA | C.E.T. Motoren Frans Theys NV

Other related companies as CBM Moerman N.V.: FED BELG MAGAZINES | Casa Rent NV | De Morette Paardenkliniek | Naert Bureau BVBA | C.E.T. Motoren Frans Theys NV

CBM Moerman N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is CBM Moerman N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf CBM Moerman N.V. bevindt zich op het adres: Gentseweg 566, B-8793 Sint-Eloois-Vijve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CBM Moerman N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CBM Moerman N.V. is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CBM Moerman N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CBM Moerman N.V., openstaande posities, locatie van CBM Moerman N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CBM Moerman N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is CBM Moerman N.V., company assigned to the tax number BE05484344482. The company CBM Moerman N.V. is located at the address: Gentseweg 566, B-8793 Sint-Eloois-Vijve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CBM Moerman N.V. were not found.
The main activity of CBM Moerman N.V. is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CBM Moerman N.V. is not available. You also can look at reviews of CBM Moerman N.V., open positions, location of CBM Moerman N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CBM Moerman N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CBM Moerman N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CBM Moerman N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CBM Moerman N.V., employees, financial statistics.