Casa Rent NV

Contactgegevens Casa Rent NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Casa Rent NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Casa Rent NV

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Lanklaar), België

Adres (address): Meerkensstraat 51,3650, België

Telefoon (phone): 089 75 81 19 089 75 81 19

Fax (fax): 089 75 81 19; 089 79 48 21 089 75 81 19; 089 79 48 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Casa Rent NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Casa Rent NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Casa Rent NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Casa Rent NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Casa Rent NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Casa Rent NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Casa Rent NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Casa Rent NV
Products information Casa Rent NV

BTW identificatienummer (tax): BE01702850341
Ondernemingsnummer: 4172302246
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Casa Rent NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Casa Rent NV
(Get full report from official database of BE for Casa Rent NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Casa Rent NV
Addition kinds of activities for Casa Rent NV

351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
24119900. Logging, nec | Logging, nec
24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
50659900. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
72999905. Handyman service | Handyman service
82310103. Religieuze bibliotheek | Religious library

Werken bij Casa Rent NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Casa Rent NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Casa Rent NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Casa Rent NV. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

Zoek naar antwoorden van Casa Rent NV in sociale netwerken
Look for responds of Casa Rent NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Casa Rent NV. Laat een reactie achter voor Casa Rent NV. Casa Rent NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Casa Rent NV. Leave a respond for Casa Rent NV. Casa Rent NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Casa Rent NV op de google maps. Adres en contacten Casa Rent NV
Location of Casa Rent NV on the google maps. Address and contacts of Casa Rent NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Casa Rent NV Casa Rent NV: Badkamers Van Der Cruys bvba | E.V.M. GLASS TRADING COMPANY | M.D. Decor | Skylight Properties SA | BP-MATIC BVBA

Other related companies as Casa Rent NV: Badkamers Van Der Cruys bvba | E.V.M. GLASS TRADING COMPANY | M.D. Decor | Skylight Properties SA | BP-MATIC BVBA

Casa Rent NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Lanklaar), België. De volledige naam van het bedrijf is Casa Rent NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01702850341. Het bedrijf Casa Rent NV bevindt zich op het adres: Meerkensstraat 51,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Casa Rent NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Casa Rent NV is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Casa Rent NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Casa Rent NV, openstaande posities, locatie van Casa Rent NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Casa Rent NV is a company, that was registered 1986 in Dilsen-Stokkem (Lanklaar) region, Belgium. Full name of company is Casa Rent NV, company assigned to the tax number BE01702850341. The company Casa Rent NV is located at the address: Meerkensstraat 51,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Casa Rent NV were not found.
The main activity of Casa Rent NV is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Casa Rent NV is not available. You also can look at reviews of Casa Rent NV, open positions, location of Casa Rent NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Casa Rent NV, Dilsen-Stokkem (Lanklaar): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Casa Rent NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Casa Rent NV, Dilsen-Stokkem (Lanklaar): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Casa Rent NV, employees, financial statistics.