Carrières Lemay S.A.

Contactgegevens Carrières Lemay S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrières Lemay S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrières Lemay S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vieux chemin de Mons 12, B-7536 Vaulx (Tournai), België

Telefoon (phone): (069) 229125 (069) 229125

Fax (fax): (069) 229128 (069) 229128

E-Mail: carriè[email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrières Lemay S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrières Lemay S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrières Lemay S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrières Lemay S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrières Lemay S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrières Lemay S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrières Lemay S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrières Lemay S.A.
Products information Carrières Lemay S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09952484130
Ondernemingsnummer: 2354064941
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Carrières Lemay S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrières Lemay S.A.
(Get full report from official database of BE for Carrières Lemay S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrières Lemay S.A.
Addition kinds of activities for Carrières Lemay S.A.

239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
15210101. Algemene renovatie, eengezinswoningen | General remodeling, single-family houses
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
35320408. Schraperladers, ondergronds | Scraper loaders, underground
51910204. Stro | Straw
51999919. Planten voedsel | Plant food
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
56990302. Marine kleding | Marine apparel

Werken bij Carrières Lemay S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrières Lemay S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrières Lemay S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrières Lemay S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Telenet Brussel zoekt enthousiaste collega's! (36u/w) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telenet zoekt een gemotiveerde enthousiaste verkoper voor hun Telenetshops regio Brussel. Profiel: - Enige ervaring in de verkoop van telecom/ICT-producten is een pluspunt, maar geen vereiste - Je houdt ervan om te werken met targets/commissieloon - Je werkt in een flexibel uurrooster waaronder zaterdag en een (vaste) recup dag gedurende de week - Je ondersteunt klanten in het maken van de juiste keuze van de Telenetproducten

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

Zoek naar antwoorden van Carrières Lemay S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Carrières Lemay S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrières Lemay S.A.. Laat een reactie achter voor Carrières Lemay S.A.. Carrières Lemay S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrières Lemay S.A.. Leave a respond for Carrières Lemay S.A.. Carrières Lemay S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrières Lemay S.A. op de google maps. Adres en contacten Carrières Lemay S.A.
Location of Carrières Lemay S.A. on the google maps. Address and contacts of Carrières Lemay S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrières Lemay S.A. Carrières Lemay S.A.: M.T.I.-FIRMA MARTIN NV | APT CAR SERVICES | SNEL SA | SCHIRA V | HMZ Belgium N.V.

Other related companies as Carrières Lemay S.A.: M.T.I.-FIRMA MARTIN NV | APT CAR SERVICES | SNEL SA | SCHIRA V | HMZ Belgium N.V.

Carrières Lemay S.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrières Lemay S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09952484130. Het bedrijf Carrières Lemay S.A. bevindt zich op het adres: Vieux chemin de Mons 12, B-7536 Vaulx (Tournai). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Carrières Lemay S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrières Lemay S.A. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrières Lemay S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrières Lemay S.A., openstaande posities, locatie van Carrières Lemay S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie carriè[email protected]

Carrières Lemay S.A. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Carrières Lemay S.A., company assigned to the tax number BE09952484130. The company Carrières Lemay S.A. is located at the address: Vieux chemin de Mons 12, B-7536 Vaulx (Tournai). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Carrières Lemay S.A. were not found.
The main activity of Carrières Lemay S.A. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrières Lemay S.A. is not available. You also can look at reviews of Carrières Lemay S.A., open positions, location of Carrières Lemay S.A. on the map. For more information, write us to email carriè[email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrières Lemay S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrières Lemay S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrières Lemay S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrières Lemay S.A., employees, financial statistics.