Bouwbedrijf Umacon N.V.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Bouwbedrijf Umacon N.V.
Private companiesPersonal Services • Bouwbedrijf Umacon N.V.

Contactgegevens Bouwbedrijf Umacon N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwbedrijf Umacon N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwbedrijf Umacon N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Koolmijnlaan 363, B-3550 Heusden-Zolder, België

Telefoon (phone): (011) 570670 (011) 570670

Fax (fax): (011) 570677 (011) 570677

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwbedrijf Umacon N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwbedrijf Umacon N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwbedrijf Umacon N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwbedrijf Umacon N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwbedrijf Umacon N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwbedrijf Umacon N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwbedrijf Umacon N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwbedrijf Umacon N.V.
Products information Bouwbedrijf Umacon N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bouwbedrijf Umacon N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwbedrijf Umacon N.V.
(Get full report from official database of BE for Bouwbedrijf Umacon N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwbedrijf Umacon N.V.
Addition kinds of activities for Bouwbedrijf Umacon N.V.

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
35599941. Ijzerwervende machines | Ice resurfacing machinery
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
39140106. Liefdevolle kopjes, zilver | Loving cups, silver
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij Bouwbedrijf Umacon N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwbedrijf Umacon N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwbedrijf Umacon N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwbedrijf Umacon N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Bouwbedrijf Umacon N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bouwbedrijf Umacon N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwbedrijf Umacon N.V.. Laat een reactie achter voor Bouwbedrijf Umacon N.V.. Bouwbedrijf Umacon N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwbedrijf Umacon N.V.. Leave a respond for Bouwbedrijf Umacon N.V.. Bouwbedrijf Umacon N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwbedrijf Umacon N.V. op de google maps. Adres en contacten Bouwbedrijf Umacon N.V.
Location of Bouwbedrijf Umacon N.V. on the google maps. Address and contacts of Bouwbedrijf Umacon N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwbedrijf Umacon N.V. Bouwbedrijf Umacon N.V.: Landuyt Renaat | Ghislain SPRL | St-Vincentiusziekenhuis VZW | De Gryse-Vendôme Woluwe | Botex nv

Other related companies as Bouwbedrijf Umacon N.V.: Landuyt Renaat | Ghislain SPRL | St-Vincentiusziekenhuis VZW | De Gryse-Vendôme Woluwe | Botex nv

Bouwbedrijf Umacon N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwbedrijf Umacon N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf Bouwbedrijf Umacon N.V. bevindt zich op het adres: Koolmijnlaan 363, B-3550 Heusden-Zolder. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bouwbedrijf Umacon N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwbedrijf Umacon N.V. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwbedrijf Umacon N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwbedrijf Umacon N.V., openstaande posities, locatie van Bouwbedrijf Umacon N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwbedrijf Umacon N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bouwbedrijf Umacon N.V., company assigned to the tax number BE08652801513. The company Bouwbedrijf Umacon N.V. is located at the address: Koolmijnlaan 363, B-3550 Heusden-Zolder. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bouwbedrijf Umacon N.V. were not found.
The main activity of Bouwbedrijf Umacon N.V. is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwbedrijf Umacon N.V. is not available. You also can look at reviews of Bouwbedrijf Umacon N.V., open positions, location of Bouwbedrijf Umacon N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwbedrijf Umacon N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwbedrijf Umacon N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwbedrijf Umacon N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwbedrijf Umacon N.V., employees, financial statistics.