Beyer Belgium S.A

Contactgegevens Beyer Belgium S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beyer Belgium S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beyer Belgium S.A

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Frontière Autoroute E 25, B-6700 Arlon, België

Telefoon (phone): (063) 220975 (063) 220975

Fax (fax): (063) 224659 (063) 224659

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beyer Belgium S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beyer Belgium S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beyer Belgium S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beyer Belgium S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beyer Belgium S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beyer Belgium S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beyer Belgium S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beyer Belgium S.A
Products information Beyer Belgium S.A

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Beyer Belgium S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beyer Belgium S.A
(Get full report from official database of BE for Beyer Belgium S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beyer Belgium S.A
Addition kinds of activities for Beyer Belgium S.A

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
34710107. Plating van metalen of gevormde producten | Plating of metals or formed products
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing

Werken bij Beyer Belgium S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beyer Belgium S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beyer Belgium S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beyer Belgium S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Procesoperator (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Beyer Belgium S.A in sociale netwerken
Look for responds of Beyer Belgium S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beyer Belgium S.A. Laat een reactie achter voor Beyer Belgium S.A. Beyer Belgium S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beyer Belgium S.A. Leave a respond for Beyer Belgium S.A. Beyer Belgium S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beyer Belgium S.A op de google maps. Adres en contacten Beyer Belgium S.A
Location of Beyer Belgium S.A on the google maps. Address and contacts of Beyer Belgium S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come Beyer Belgium S.A Beyer Belgium S.A: Rexel Belgium NV | JL Ganeshe-JL Mineraux | Vekamp BVBA | Alucasa NV | TiDi Solutions bvba

Other related companies as Beyer Belgium S.A: Rexel Belgium NV | JL Ganeshe-JL Mineraux | Vekamp BVBA | Alucasa NV | TiDi Solutions bvba

Beyer Belgium S.A is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Beyer Belgium S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf Beyer Belgium S.A bevindt zich op het adres: Frontière Autoroute E 25, B-6700 Arlon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Beyer Belgium S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beyer Belgium S.A is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beyer Belgium S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beyer Belgium S.A, openstaande posities, locatie van Beyer Belgium S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beyer Belgium S.A is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Beyer Belgium S.A, company assigned to the tax number BE03080535888. The company Beyer Belgium S.A is located at the address: Frontière Autoroute E 25, B-6700 Arlon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Beyer Belgium S.A were not found.
The main activity of Beyer Belgium S.A is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beyer Belgium S.A is not available. You also can look at reviews of Beyer Belgium S.A, open positions, location of Beyer Belgium S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beyer Belgium S.A, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beyer Belgium S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beyer Belgium S.A, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beyer Belgium S.A, employees, financial statistics.