JL Ganeshe-JL Mineraux

Contactgegevens JL Ganeshe-JL Mineraux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JL Ganeshe-JL Mineraux: address, phone, fax, email, website, opening hours

JL Ganeshe-JL Mineraux

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Sint-Pieterssteenweg 157,1040, België

Telefoon (phone): 02 734 98 46 02 734 98 46

Fax (fax): 02 734 98 46 02 734 98 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JL Ganeshe-JL Mineraux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JL Ganeshe-JL Mineraux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JL Ganeshe-JL Mineraux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JL Ganeshe-JL Mineraux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JL Ganeshe-JL Mineraux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JL Ganeshe-JL Mineraux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JL Ganeshe-JL Mineraux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JL Ganeshe-JL Mineraux
Products information JL Ganeshe-JL Mineraux

BTW identificatienummer (tax): BE09577575683
Ondernemingsnummer: 8996124267
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in JL Ganeshe-JL Mineraux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JL Ganeshe-JL Mineraux
(Get full report from official database of BE for JL Ganeshe-JL Mineraux)

Aanvulling soorten activiteiten voor JL Ganeshe-JL Mineraux
Addition kinds of activities for JL Ganeshe-JL Mineraux

17999940. Bouwbedrijf | Building board-up contractor
22319900. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
22419902. Katoen smalle stoffen | Cotton narrow fabrics
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
35560209. Mixers, voer, behalve landbouw | Mixers, feed, except agricultural
35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment

Werken bij JL Ganeshe-JL Mineraux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JL Ganeshe-JL Mineraux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JL Ganeshe-JL Mineraux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JL Ganeshe-JL Mineraux. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van JL Ganeshe-JL Mineraux in sociale netwerken
Look for responds of JL Ganeshe-JL Mineraux in social networks

Lees alle opmerkingen voor JL Ganeshe-JL Mineraux. Laat een reactie achter voor JL Ganeshe-JL Mineraux. JL Ganeshe-JL Mineraux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JL Ganeshe-JL Mineraux. Leave a respond for JL Ganeshe-JL Mineraux. JL Ganeshe-JL Mineraux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JL Ganeshe-JL Mineraux op de google maps. Adres en contacten JL Ganeshe-JL Mineraux
Location of JL Ganeshe-JL Mineraux on the google maps. Address and contacts of JL Ganeshe-JL Mineraux

Andere gerelateerde bedrijven als come JL Ganeshe-JL Mineraux JL Ganeshe-JL Mineraux: SAUDADES SOFTWARE SOLUTIONS | Pollers & Zn NV | Audio Visual Lighting BVBA | Jean-Paul Maisonny | Prato bvba

Other related companies as JL Ganeshe-JL Mineraux: SAUDADES SOFTWARE SOLUTIONS | Pollers & Zn NV | Audio Visual Lighting BVBA | Jean-Paul Maisonny | Prato bvba

JL Ganeshe-JL Mineraux is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is JL Ganeshe-JL Mineraux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09577575683. Het bedrijf JL Ganeshe-JL Mineraux bevindt zich op het adres: Sint-Pieterssteenweg 157,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 450,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in JL Ganeshe-JL Mineraux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JL Ganeshe-JL Mineraux is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JL Ganeshe-JL Mineraux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JL Ganeshe-JL Mineraux, openstaande posities, locatie van JL Ganeshe-JL Mineraux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JL Ganeshe-JL Mineraux is a company, that was registered 2000 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is JL Ganeshe-JL Mineraux, company assigned to the tax number BE09577575683. The company JL Ganeshe-JL Mineraux is located at the address: Sint-Pieterssteenweg 157,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 450,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in JL Ganeshe-JL Mineraux were not found.
The main activity of JL Ganeshe-JL Mineraux is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JL Ganeshe-JL Mineraux is not available. You also can look at reviews of JL Ganeshe-JL Mineraux, open positions, location of JL Ganeshe-JL Mineraux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JL Ganeshe-JL Mineraux, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JL Ganeshe-JL Mineraux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JL Ganeshe-JL Mineraux, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JL Ganeshe-JL Mineraux, employees, financial statistics.