Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.

Contactgegevens Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Aven Ackers 10, B-9130 Verrebroek, België

Telefoon (phone): (03) 7735701 (03) 7735701

Fax (fax): (03) 7350340 (03) 7350340

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Balliauw Stellingbouw B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Balliauw Stellingbouw B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.
Products information Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.

24520102. Corn cribs, geprefabriceerde, hout | Corn cribs, prefabricated, wood
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
57340200. Computer software en accessoires | Computer software and accessories

Werken bij Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Leave a respond for Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.. Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.
Location of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: Imagine | KYOCERA-SIMPLEX | LEVEQUE BERNARD | Mertens, Bart | Phon inc

Other related companies as Balliauw Stellingbouw B.V.B.A.: Imagine | KYOCERA-SIMPLEX | LEVEQUE BERNARD | Mertens, Bart | Phon inc

Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Aven Ackers 10, B-9130 Verrebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03080535888. The company Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is located at the address: Aven Ackers 10, B-9130 Verrebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. were not found.
The main activity of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., open positions, location of Balliauw Stellingbouw B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Balliauw Stellingbouw B.V.B.A., employees, financial statistics.