Bakkerij Quintens N.V.

Contactgegevens Bakkerij Quintens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bakkerij Quintens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bakkerij Quintens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Westlaan 274, B-3550 Heusden-Zolder, België

Telefoon (phone): (013) 523399 (013) 523399

Fax (fax): (013) 521132 (013) 521132

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bakkerij Quintens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bakkerij Quintens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bakkerij Quintens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bakkerij Quintens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bakkerij Quintens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bakkerij Quintens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bakkerij Quintens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bakkerij Quintens N.V.
Products information Bakkerij Quintens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06273162841
Ondernemingsnummer: 6773864746
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bakkerij Quintens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bakkerij Quintens N.V.
(Get full report from official database of BE for Bakkerij Quintens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bakkerij Quintens N.V.
Addition kinds of activities for Bakkerij Quintens N.V.

20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
50990801. Spelmachines, munteenheid | Game machines, coin-operated
73220000. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services

Werken bij Bakkerij Quintens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bakkerij Quintens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bakkerij Quintens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bakkerij Quintens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van Bakkerij Quintens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bakkerij Quintens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bakkerij Quintens N.V.. Laat een reactie achter voor Bakkerij Quintens N.V.. Bakkerij Quintens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bakkerij Quintens N.V.. Leave a respond for Bakkerij Quintens N.V.. Bakkerij Quintens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bakkerij Quintens N.V. op de google maps. Adres en contacten Bakkerij Quintens N.V.
Location of Bakkerij Quintens N.V. on the google maps. Address and contacts of Bakkerij Quintens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bakkerij Quintens N.V. Bakkerij Quintens N.V.: GRUNDIG-THIERRY | Melotte NV | Sint-Jozefscollege 1e 2e 3e Graad | Xaverius College | Communication Lab SA

Other related companies as Bakkerij Quintens N.V.: GRUNDIG-THIERRY | Melotte NV | Sint-Jozefscollege 1e 2e 3e Graad | Xaverius College | Communication Lab SA

Bakkerij Quintens N.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bakkerij Quintens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06273162841. Het bedrijf Bakkerij Quintens N.V. bevindt zich op het adres: Westlaan 274, B-3550 Heusden-Zolder. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bakkerij Quintens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bakkerij Quintens N.V. is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bakkerij Quintens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bakkerij Quintens N.V., openstaande posities, locatie van Bakkerij Quintens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bakkerij Quintens N.V. is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bakkerij Quintens N.V., company assigned to the tax number BE06273162841. The company Bakkerij Quintens N.V. is located at the address: Westlaan 274, B-3550 Heusden-Zolder. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bakkerij Quintens N.V. were not found.
The main activity of Bakkerij Quintens N.V. is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bakkerij Quintens N.V. is not available. You also can look at reviews of Bakkerij Quintens N.V., open positions, location of Bakkerij Quintens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bakkerij Quintens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bakkerij Quintens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bakkerij Quintens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bakkerij Quintens N.V., employees, financial statistics.