GRUNDIG-THIERRY

Contactgegevens GRUNDIG-THIERRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRUNDIG-THIERRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRUNDIG-THIERRY

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 320,9820, België

Telefoon (phone): 09 231 72 25 09 231 72 25

Fax (fax): 09 231 25 51 09 231 25 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRUNDIG-THIERRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRUNDIG-THIERRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRUNDIG-THIERRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRUNDIG-THIERRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRUNDIG-THIERRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRUNDIG-THIERRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRUNDIG-THIERRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRUNDIG-THIERRY
Products information GRUNDIG-THIERRY

BTW identificatienummer (tax): BE08253448486
Ondernemingsnummer: 9767089843
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GRUNDIG-THIERRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRUNDIG-THIERRY
(Get full report from official database of BE for GRUNDIG-THIERRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRUNDIG-THIERRY
Addition kinds of activities for GRUNDIG-THIERRY

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
20260105. Half om half | Half and half
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
28959902. Oven zwart | Furnace black
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
70320102. Dude Ranch | Dude ranch
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij GRUNDIG-THIERRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRUNDIG-THIERRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRUNDIG-THIERRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRUNDIG-THIERRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

Zoek naar antwoorden van GRUNDIG-THIERRY in sociale netwerken
Look for responds of GRUNDIG-THIERRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRUNDIG-THIERRY. Laat een reactie achter voor GRUNDIG-THIERRY. GRUNDIG-THIERRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRUNDIG-THIERRY. Leave a respond for GRUNDIG-THIERRY. GRUNDIG-THIERRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRUNDIG-THIERRY op de google maps. Adres en contacten GRUNDIG-THIERRY
Location of GRUNDIG-THIERRY on the google maps. Address and contacts of GRUNDIG-THIERRY

Andere gerelateerde bedrijven als come GRUNDIG-THIERRY GRUNDIG-THIERRY: JAKKE VRINTS MOTOHANDEL | DE KEMPENEER H.F.W NV | VAN MECHGELEN PIETER BVBA | Connect Systems N.V. | ACTELDIRECT

Other related companies as GRUNDIG-THIERRY: JAKKE VRINTS MOTOHANDEL | DE KEMPENEER H.F.W NV | VAN MECHGELEN PIETER BVBA | Connect Systems N.V. | ACTELDIRECT

GRUNDIG-THIERRY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is GRUNDIG-THIERRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08253448486. Het bedrijf GRUNDIG-THIERRY bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 320,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GRUNDIG-THIERRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRUNDIG-THIERRY is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRUNDIG-THIERRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRUNDIG-THIERRY, openstaande posities, locatie van GRUNDIG-THIERRY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRUNDIG-THIERRY is a company, that was registered 1994 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is GRUNDIG-THIERRY, company assigned to the tax number BE08253448486. The company GRUNDIG-THIERRY is located at the address: Hundelgemsesteenweg 320,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GRUNDIG-THIERRY were not found.
The main activity of GRUNDIG-THIERRY is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRUNDIG-THIERRY is not available. You also can look at reviews of GRUNDIG-THIERRY, open positions, location of GRUNDIG-THIERRY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRUNDIG-THIERRY, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRUNDIG-THIERRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRUNDIG-THIERRY, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRUNDIG-THIERRY, employees, financial statistics.