B-K Medical Benelux N.V.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • B-K Medical Benelux N.V.
Private companiesUnited States Postal Service • B-K Medical Benelux N.V.

Contactgegevens B-K Medical Benelux N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B-K Medical Benelux N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B-K Medical Benelux N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Atlaspark Wijzeltlaan 41 24, B-1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): (02) 7219464 (02) 7219464

Fax (fax): (02) 7219466 (02) 7219466

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B-K Medical Benelux N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B-K Medical Benelux N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B-K Medical Benelux N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B-K Medical Benelux N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B-K Medical Benelux N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B-K Medical Benelux N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B-K Medical Benelux N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B-K Medical Benelux N.V.
Products information B-K Medical Benelux N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in B-K Medical Benelux N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B-K Medical Benelux N.V.
(Get full report from official database of BE for B-K Medical Benelux N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B-K Medical Benelux N.V.
Addition kinds of activities for B-K Medical Benelux N.V.

3142. Huis slippers | House slippers
363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
23920302. Dekens: gemaakt van aangekochte materialen | Blankets: made from purchased materials
24310106. Deurbekleding, hout | Door trim, wood
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies
82110103. Katholieke junior middelbare school | Catholic junior high school
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij B-K Medical Benelux N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B-K Medical Benelux N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B-K Medical Benelux N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B-K Medical Benelux N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van B-K Medical Benelux N.V. in sociale netwerken
Look for responds of B-K Medical Benelux N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B-K Medical Benelux N.V.. Laat een reactie achter voor B-K Medical Benelux N.V.. B-K Medical Benelux N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B-K Medical Benelux N.V.. Leave a respond for B-K Medical Benelux N.V.. B-K Medical Benelux N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B-K Medical Benelux N.V. op de google maps. Adres en contacten B-K Medical Benelux N.V.
Location of B-K Medical Benelux N.V. on the google maps. Address and contacts of B-K Medical Benelux N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come B-K Medical Benelux N.V. B-K Medical Benelux N.V.: Auto-Motorrijscholen A.H. Heuvelpoort nv | Cobbaert Luc BVBA | BALENCOURT J P | Archéoscope du Pays de Salm | Geers Industrie N.V.

Other related companies as B-K Medical Benelux N.V.: Auto-Motorrijscholen A.H. Heuvelpoort nv | Cobbaert Luc BVBA | BALENCOURT J P | Archéoscope du Pays de Salm | Geers Industrie N.V.

B-K Medical Benelux N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is B-K Medical Benelux N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf B-K Medical Benelux N.V. bevindt zich op het adres: Atlaspark Wijzeltlaan 41 24, B-1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in B-K Medical Benelux N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B-K Medical Benelux N.V. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B-K Medical Benelux N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B-K Medical Benelux N.V., openstaande posities, locatie van B-K Medical Benelux N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B-K Medical Benelux N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is B-K Medical Benelux N.V., company assigned to the tax number BE05484344482. The company B-K Medical Benelux N.V. is located at the address: Atlaspark Wijzeltlaan 41 24, B-1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in B-K Medical Benelux N.V. were not found.
The main activity of B-K Medical Benelux N.V. is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B-K Medical Benelux N.V. is not available. You also can look at reviews of B-K Medical Benelux N.V., open positions, location of B-K Medical Benelux N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B-K Medical Benelux N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B-K Medical Benelux N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B-K Medical Benelux N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B-K Medical Benelux N.V., employees, financial statistics.