Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.

Contactgegevens Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 73, B-7100 La Louvière, België

Telefoon (phone): (064) 54 16 10 (064) 54 16 10

Fax (fax): (064) 55 83 02 (064) 55 83 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.
Products information Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.

753801. Motor reparatie | Engine repair
02790401. Katboerderij | Cat farm
09710103. Spelvermeerdering | Game propagation
22599903. Vleeszakken, breien | Meat bagging, knit
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
34449905. Spoorrails, snelweg: plaatwerk | Guard rails, highway: sheet metal

Werken bij Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Leave a respond for Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.. Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.
Location of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) | Boenders Rolluiken | Linatex LTD Customer Service Center | Metalplus B.V.B.A. | Toplight N.V.

Other related companies as Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L.: AVE MARIA (ECOLE D'INFIRMIERES) | Boenders Rolluiken | Linatex LTD Customer Service Center | Metalplus B.V.B.A. | Toplight N.V.

Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 73, B-7100 La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04072052001. The company Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is located at the address: Rue Emile Vandervelde 73, B-7100 La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. were not found.
The main activity of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., open positions, location of Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers J. Colinet-Tron S.P.R.L., employees, financial statistics.