Ateliers de la Meuse S.A.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Ateliers de la Meuse S.A.
Private companiesPersonal Services • Ateliers de la Meuse S.A.

Contactgegevens Ateliers de la Meuse S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers de la Meuse S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers de la Meuse S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 107, B-4000 Liège, België

Telefoon (phone): (04) 252 00 30 (04) 252 00 30

Fax (fax): (04) 252 00 35 (04) 252 00 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers de la Meuse S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers de la Meuse S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers de la Meuse S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers de la Meuse S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers de la Meuse S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers de la Meuse S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers de la Meuse S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers de la Meuse S.A.
Products information Ateliers de la Meuse S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ateliers de la Meuse S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers de la Meuse S.A.
(Get full report from official database of BE for Ateliers de la Meuse S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers de la Meuse S.A.
Addition kinds of activities for Ateliers de la Meuse S.A.

24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
32910704. Scheepsstenen, kunstmatig | Scythstones, artificial
39930101. Neon tekens | Neon signs
51490701. Bakkerijproducten | Bakery products
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.

Werken bij Ateliers de la Meuse S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers de la Meuse S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers de la Meuse S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers de la Meuse S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Ateliers de la Meuse S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers de la Meuse S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers de la Meuse S.A.. Laat een reactie achter voor Ateliers de la Meuse S.A.. Ateliers de la Meuse S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers de la Meuse S.A.. Leave a respond for Ateliers de la Meuse S.A.. Ateliers de la Meuse S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers de la Meuse S.A. op de google maps. Adres en contacten Ateliers de la Meuse S.A.
Location of Ateliers de la Meuse S.A. on the google maps. Address and contacts of Ateliers de la Meuse S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers de la Meuse S.A. Ateliers de la Meuse S.A.: CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS | VERELLEN Garage NV | Höpper Piano | Taverne | Kitchy Bell

Other related companies as Ateliers de la Meuse S.A.: CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS | VERELLEN Garage NV | Höpper Piano | Taverne | Kitchy Bell

Ateliers de la Meuse S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers de la Meuse S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf Ateliers de la Meuse S.A. bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 107, B-4000 Liège. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ateliers de la Meuse S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers de la Meuse S.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers de la Meuse S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers de la Meuse S.A., openstaande posities, locatie van Ateliers de la Meuse S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers de la Meuse S.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ateliers de la Meuse S.A., company assigned to the tax number BE04015472412. The company Ateliers de la Meuse S.A. is located at the address: Rue Ernest Solvay 107, B-4000 Liège. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ateliers de la Meuse S.A. were not found.
The main activity of Ateliers de la Meuse S.A. is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers de la Meuse S.A. is not available. You also can look at reviews of Ateliers de la Meuse S.A., open positions, location of Ateliers de la Meuse S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers de la Meuse S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers de la Meuse S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers de la Meuse S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers de la Meuse S.A., employees, financial statistics.