CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS
Private companiesPersonal Services • CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS

Contactgegevens CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS

Regio (region): Leuven (Kessel-Lo), België

Adres (address): Gemeenteplein 26,3010, België

Telefoon (phone): 016 35 90 29 016 35 90 29

Fax (fax): 016 35 39 37 016 35 39 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS
Products information CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS

BTW identificatienummer (tax): BE01634460449
Ondernemingsnummer: 4928985595
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS
(Get full report from official database of BE for CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS
Addition kinds of activities for CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS

792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
35560207. Mills, eten | Mills, food
39999945. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable

Werken bij CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

Zoek naar antwoorden van CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS in sociale netwerken
Look for responds of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. Laat een reactie achter voor CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. Leave a respond for CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS. CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS op de google maps. Adres en contacten CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS
Location of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS on the google maps. Address and contacts of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS

Andere gerelateerde bedrijven als come CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: SHERWIN PAINTING & DECOR CY NV | Expeditiebedrijf Wim Bosman NV | ACTD/Steenackers Johan | DEFREYNE PH/DE ZON | Withaeckx Constant BVBA

Other related companies as CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS: SHERWIN PAINTING & DECOR CY NV | Expeditiebedrijf Wim Bosman NV | ACTD/Steenackers Johan | DEFREYNE PH/DE ZON | Withaeckx Constant BVBA

CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Leuven (Kessel-Lo), België. De volledige naam van het bedrijf is CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01634460449. Het bedrijf CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 26,3010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, openstaande posities, locatie van CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is a company, that was registered 1995 in Leuven (Kessel-Lo) region, Belgium. Full name of company is CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, company assigned to the tax number BE01634460449. The company CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is located at the address: Gemeenteplein 26,3010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS were not found.
The main activity of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS is not available. You also can look at reviews of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, open positions, location of CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, Leuven (Kessel-Lo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, Leuven (Kessel-Lo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CEAG BENELUX-COOPER CROUSE-HINDS, employees, financial statistics.