Atelier J. Orts a.s.b.l.

Contactgegevens Atelier J. Orts a.s.b.l.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier J. Orts a.s.b.l.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier J. Orts a.s.b.l.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Béribou 15, B-4800 Verviers, België

Telefoon (phone): (087) 30 60 01 (087) 30 60 01

Fax (fax): (087) 30 60 09 (087) 30 60 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier J. Orts a.s.b.l.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier J. Orts a.s.b.l."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier J. Orts a.s.b.l."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier J. Orts a.s.b.l., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier J. Orts a.s.b.l.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier J. Orts a.s.b.l., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier J. Orts a.s.b.l.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier J. Orts a.s.b.l.
Products information Atelier J. Orts a.s.b.l.

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Atelier J. Orts a.s.b.l. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier J. Orts a.s.b.l.
(Get full report from official database of BE for Atelier J. Orts a.s.b.l.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier J. Orts a.s.b.l.
Addition kinds of activities for Atelier J. Orts a.s.b.l.

329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
42120100. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
59999919. Religieuze goederen | Religious goods

Werken bij Atelier J. Orts a.s.b.l.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier J. Orts a.s.b.l.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier J. Orts a.s.b.l.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier J. Orts a.s.b.l.. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

Zoek naar antwoorden van Atelier J. Orts a.s.b.l. in sociale netwerken
Look for responds of Atelier J. Orts a.s.b.l. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier J. Orts a.s.b.l.. Laat een reactie achter voor Atelier J. Orts a.s.b.l.. Atelier J. Orts a.s.b.l. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier J. Orts a.s.b.l.. Leave a respond for Atelier J. Orts a.s.b.l.. Atelier J. Orts a.s.b.l. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier J. Orts a.s.b.l. op de google maps. Adres en contacten Atelier J. Orts a.s.b.l.
Location of Atelier J. Orts a.s.b.l. on the google maps. Address and contacts of Atelier J. Orts a.s.b.l.

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier J. Orts a.s.b.l. Atelier J. Orts a.s.b.l.: REYNAERT VOLVO | Babel 2000 | BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA | Thierry Pasteels | Wixit

Other related companies as Atelier J. Orts a.s.b.l.: REYNAERT VOLVO | Babel 2000 | BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA | Thierry Pasteels | Wixit

Atelier J. Orts a.s.b.l. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier J. Orts a.s.b.l., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf Atelier J. Orts a.s.b.l. bevindt zich op het adres: Rue Béribou 15, B-4800 Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Atelier J. Orts a.s.b.l. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier J. Orts a.s.b.l. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier J. Orts a.s.b.l. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier J. Orts a.s.b.l., openstaande posities, locatie van Atelier J. Orts a.s.b.l. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier J. Orts a.s.b.l. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Atelier J. Orts a.s.b.l., company assigned to the tax number BE04823516845. The company Atelier J. Orts a.s.b.l. is located at the address: Rue Béribou 15, B-4800 Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Atelier J. Orts a.s.b.l. were not found.
The main activity of Atelier J. Orts a.s.b.l. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier J. Orts a.s.b.l. is not available. You also can look at reviews of Atelier J. Orts a.s.b.l., open positions, location of Atelier J. Orts a.s.b.l. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier J. Orts a.s.b.l., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier J. Orts a.s.b.l., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier J. Orts a.s.b.l., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier J. Orts a.s.b.l., employees, financial statistics.