BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA

Contactgegevens BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA

Regio (region): Fleurus, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 147,6220, België

Telefoon (phone): 071 81 10 56 071 81 10 56

Fax (fax): 071 81 50 03 071 81 50 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA
Products information BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05535430908
Ondernemingsnummer: 1309814453
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA
(Get full report from official database of BE for BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA
Addition kinds of activities for BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA

22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
36250104. Motorstarter en regelaars, elektrisch | Motor starters and controllers, electric
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. Laat een reactie achter voor BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. Leave a respond for BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA. BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA op de google maps. Adres en contacten BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA
Location of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA on the google maps. Address and contacts of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: Engelen Car Service BVBA | Vishandel | Fabima SA | AERO Lighting | G. Glenisson bvba

Other related companies as BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA: Engelen Car Service BVBA | Vishandel | Fabima SA | AERO Lighting | G. Glenisson bvba

BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Fleurus, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535430908. Het bedrijf BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 147,6220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, openstaande posities, locatie van BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is a company, that was registered 1992 in Fleurus region, Belgium. Full name of company is BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, company assigned to the tax number BE05535430908. The company BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is located at the address: Rue Emile Vandervelde 147,6220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA were not found.
The main activity of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA is not available. You also can look at reviews of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, open positions, location of BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, Fleurus: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, Fleurus: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHONS LECLERCQ ET FILS SA, employees, financial statistics.