ASM Lettershop N.V.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ASM Lettershop N.V.
Private companiesTransportation Services • ASM Lettershop N.V.

Contactgegevens ASM Lettershop N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASM Lettershop N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASM Lettershop N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kempische Steenweg 136, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 211616 (011) 211616

Fax (fax): (011) 241101 (011) 241101

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASM Lettershop N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASM Lettershop N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASM Lettershop N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASM Lettershop N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASM Lettershop N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASM Lettershop N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASM Lettershop N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASM Lettershop N.V.
Products information ASM Lettershop N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04775726318
Ondernemingsnummer: 3751525878
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ASM Lettershop N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASM Lettershop N.V.
(Get full report from official database of BE for ASM Lettershop N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASM Lettershop N.V.
Addition kinds of activities for ASM Lettershop N.V.

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
22540104. Slips, brei | Slips, knit
28139906. Neon | Neon
28420100. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
36950000. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
75349900. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec

Werken bij ASM Lettershop N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASM Lettershop N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASM Lettershop N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASM Lettershop N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Blokkentrekker 2 ploegen Estée Lauder (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zorg voor een goede aanvoer van componenten in de productieruimte Je controleert de productieruimte op de stand van afgewerkte producten Je verzorgt transport naar het magazijn en werkt de producties administratief af d.m.v. scanning Je voert bepaalde controles (batch, aantal, labels,...) uit op componenten en afgewerkte producten

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot?vrijdag van 8u?tot?16u.

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van ASM Lettershop N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ASM Lettershop N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASM Lettershop N.V.. Laat een reactie achter voor ASM Lettershop N.V.. ASM Lettershop N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASM Lettershop N.V.. Leave a respond for ASM Lettershop N.V.. ASM Lettershop N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASM Lettershop N.V. op de google maps. Adres en contacten ASM Lettershop N.V.
Location of ASM Lettershop N.V. on the google maps. Address and contacts of ASM Lettershop N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ASM Lettershop N.V. ASM Lettershop N.V.: PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA | Degeco SPRL | Animo BVBA | Immo Dejaegher BVBA | Regina Service

Other related companies as ASM Lettershop N.V.: PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA | Degeco SPRL | Animo BVBA | Immo Dejaegher BVBA | Regina Service

ASM Lettershop N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ASM Lettershop N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04775726318. Het bedrijf ASM Lettershop N.V. bevindt zich op het adres: Kempische Steenweg 136, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ASM Lettershop N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASM Lettershop N.V. is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASM Lettershop N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASM Lettershop N.V., openstaande posities, locatie van ASM Lettershop N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASM Lettershop N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ASM Lettershop N.V., company assigned to the tax number BE04775726318. The company ASM Lettershop N.V. is located at the address: Kempische Steenweg 136, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ASM Lettershop N.V. were not found.
The main activity of ASM Lettershop N.V. is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASM Lettershop N.V. is not available. You also can look at reviews of ASM Lettershop N.V., open positions, location of ASM Lettershop N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASM Lettershop N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASM Lettershop N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASM Lettershop N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASM Lettershop N.V., employees, financial statistics.