ARS Lokeren N.V.

Contactgegevens ARS Lokeren N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARS Lokeren N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARS Lokeren N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zoomstraat 4b, B-9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): (09) 3480551 (09) 3480551

Fax (fax): (09) 3492992 (09) 3492992

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARS Lokeren N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARS Lokeren N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARS Lokeren N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARS Lokeren N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARS Lokeren N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARS Lokeren N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARS Lokeren N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARS Lokeren N.V.
Products information ARS Lokeren N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06273162841
Ondernemingsnummer: 6773864746
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ARS Lokeren N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARS Lokeren N.V.
(Get full report from official database of BE for ARS Lokeren N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARS Lokeren N.V.
Addition kinds of activities for ARS Lokeren N.V.

862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings
51819903. Portier | Porter
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij ARS Lokeren N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARS Lokeren N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARS Lokeren N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARS Lokeren N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van ARS Lokeren N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ARS Lokeren N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARS Lokeren N.V.. Laat een reactie achter voor ARS Lokeren N.V.. ARS Lokeren N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARS Lokeren N.V.. Leave a respond for ARS Lokeren N.V.. ARS Lokeren N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARS Lokeren N.V. op de google maps. Adres en contacten ARS Lokeren N.V.
Location of ARS Lokeren N.V. on the google maps. Address and contacts of ARS Lokeren N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ARS Lokeren N.V. ARS Lokeren N.V.: Soletanche | De Wasstraat | Arca Systems | Vanhaverbeke Houthandel N.V. | Mdecins Sans Frontires Belgium

Other related companies as ARS Lokeren N.V.: Soletanche | De Wasstraat | Arca Systems | Vanhaverbeke Houthandel N.V. | Mdecins Sans Frontires Belgium

ARS Lokeren N.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ARS Lokeren N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06273162841. Het bedrijf ARS Lokeren N.V. bevindt zich op het adres: Zoomstraat 4b, B-9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ARS Lokeren N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARS Lokeren N.V. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARS Lokeren N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARS Lokeren N.V., openstaande posities, locatie van ARS Lokeren N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARS Lokeren N.V. is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ARS Lokeren N.V., company assigned to the tax number BE06273162841. The company ARS Lokeren N.V. is located at the address: Zoomstraat 4b, B-9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ARS Lokeren N.V. were not found.
The main activity of ARS Lokeren N.V. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARS Lokeren N.V. is not available. You also can look at reviews of ARS Lokeren N.V., open positions, location of ARS Lokeren N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARS Lokeren N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARS Lokeren N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARS Lokeren N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARS Lokeren N.V., employees, financial statistics.