André Bockstael

Contactgegevens André Bockstael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data André Bockstael: address, phone, fax, email, website, opening hours

André Bockstael

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo 10, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5020618 (02) 5020618

Fax (fax): (02) 5023783 (02) 5023783

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) André Bockstael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "André Bockstael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "André Bockstael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van André Bockstael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen André Bockstael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of André Bockstael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees André Bockstael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti André Bockstael
Products information André Bockstael

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in André Bockstael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor André Bockstael
(Get full report from official database of BE for André Bockstael)

Aanvulling soorten activiteiten voor André Bockstael
Addition kinds of activities for André Bockstael

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
32749904. Ongebluste kalk | Quicklime
34460403. Partities, sier metaal | Partitions, ornamental metal
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
39490606. Waterski's | Water skis
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair

Werken bij André Bockstael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in André Bockstael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor André Bockstael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for André Bockstael. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van André Bockstael in sociale netwerken
Look for responds of André Bockstael in social networks

Lees alle opmerkingen voor André Bockstael. Laat een reactie achter voor André Bockstael. André Bockstael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for André Bockstael. Leave a respond for André Bockstael. André Bockstael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie André Bockstael op de google maps. Adres en contacten André Bockstael
Location of André Bockstael on the google maps. Address and contacts of André Bockstael

Andere gerelateerde bedrijven als come André Bockstael André Bockstael: Carrières de Préalle SPRL | Kathagen Mathieu NV | Concerto SPRL | PLASTIPACK BVBA | Ferme de l'Abbaye de Moulins

Other related companies as André Bockstael: Carrières de Préalle SPRL | Kathagen Mathieu NV | Concerto SPRL | PLASTIPACK BVBA | Ferme de l'Abbaye de Moulins

André Bockstael is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is André Bockstael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf André Bockstael bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo 10, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in André Bockstael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van André Bockstael is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van André Bockstael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van André Bockstael, openstaande posities, locatie van André Bockstael op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

André Bockstael is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is André Bockstael, company assigned to the tax number BE04772979736. The company André Bockstael is located at the address: Boulevard de Waterloo 10, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in André Bockstael were not found.
The main activity of André Bockstael is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of André Bockstael is not available. You also can look at reviews of André Bockstael, open positions, location of André Bockstael on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over André Bockstael, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf André Bockstael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about André Bockstael, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company André Bockstael, employees, financial statistics.