Carrières de Préalle SPRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Carrières de Préalle SPRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • Carrières de Préalle SPRL

Contactgegevens Carrières de Préalle SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrières de Préalle SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrières de Préalle SPRL

Regio (region): Durbuy (Wéris), België

Adres (address): Rue de Heyd,6940, België

Telefoon (phone): 086 49 91 06 086 49 91 06

Fax (fax): +32 (12) 101-63-44 +32 (12) 101-63-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrières de Préalle SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrières de Préalle SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrières de Préalle SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrières de Préalle SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrières de Préalle SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrières de Préalle SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrières de Préalle SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrières de Préalle SPRL
Products information Carrières de Préalle SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03730651855
Ondernemingsnummer: 8519317626
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Carrières de Préalle SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrières de Préalle SPRL
(Get full report from official database of BE for Carrières de Préalle SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrières de Préalle SPRL
Addition kinds of activities for Carrières de Préalle SPRL

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware

Werken bij Carrières de Préalle SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrières de Préalle SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrières de Préalle SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrières de Préalle SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

Zoek naar antwoorden van Carrières de Préalle SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Carrières de Préalle SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrières de Préalle SPRL. Laat een reactie achter voor Carrières de Préalle SPRL. Carrières de Préalle SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrières de Préalle SPRL. Leave a respond for Carrières de Préalle SPRL. Carrières de Préalle SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrières de Préalle SPRL op de google maps. Adres en contacten Carrières de Préalle SPRL
Location of Carrières de Préalle SPRL on the google maps. Address and contacts of Carrières de Préalle SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrières de Préalle SPRL Carrières de Préalle SPRL: De Markgrave | M.K.M. Sport AG | VANGRONSVELD ELEKTRO BVBA | Denijs Bruno NV | Delta Editions S.A.

Other related companies as Carrières de Préalle SPRL: De Markgrave | M.K.M. Sport AG | VANGRONSVELD ELEKTRO BVBA | Denijs Bruno NV | Delta Editions S.A.

Carrières de Préalle SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Durbuy (Wéris), België. De volledige naam van het bedrijf is Carrières de Préalle SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03730651855. Het bedrijf Carrières de Préalle SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Heyd,6940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Carrières de Préalle SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrières de Préalle SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrières de Préalle SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrières de Préalle SPRL, openstaande posities, locatie van Carrières de Préalle SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrières de Préalle SPRL is a company, that was registered 2013 in Durbuy (Wéris) region, Belgium. Full name of company is Carrières de Préalle SPRL, company assigned to the tax number BE03730651855. The company Carrières de Préalle SPRL is located at the address: Rue de Heyd,6940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Carrières de Préalle SPRL were not found.
The main activity of Carrières de Préalle SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrières de Préalle SPRL is not available. You also can look at reviews of Carrières de Préalle SPRL, open positions, location of Carrières de Préalle SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrières de Préalle SPRL, Durbuy (Wéris): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrières de Préalle SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrières de Préalle SPRL, Durbuy (Wéris): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrières de Préalle SPRL, employees, financial statistics.