Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.

Contactgegevens Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Keizershoek 287, B-2550 Kontich, België

Telefoon (phone): (03) 4578882 (03) 4578882

Fax (fax): (03) 4576099 (03) 4576099

E-Mail: marcel.ace@planet internet.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.
Products information Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.

799701. Ijs sporten | Ice sports
10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment

Werken bij Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALSPUT HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Leave a respond for Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.. Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.
Location of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: Acotex | Assurfin SC | De Markt | International Diamant Traders B.V.B.A. | DEMEYERE N.V

Other related companies as Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A.: Acotex | Assurfin SC | De Markt | International Diamant Traders B.V.B.A. | DEMEYERE N.V

Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Keizershoek 287, B-2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie marcel.ace@planet internet.be

Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08034271240. The company Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is located at the address: Keizershoek 287, B-2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. were not found.
The main activity of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., open positions, location of Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email marcel.ace@planet internet.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpin Cleaning Enterprise B.V.B.A., employees, financial statistics.