DEMEYERE N.V

Contactgegevens DEMEYERE N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMEYERE N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMEYERE N.V

Regio (region): HERENTALS, BELGIUM B-2200 - BE, België

Adres (address): Atealaan 63, België

Telefoon (phone): 32 14 285 210 32 14 285 210

Fax (fax): 32 14 285 222 32 14 285 222

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMEYERE N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMEYERE N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMEYERE N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMEYERE N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMEYERE N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMEYERE N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMEYERE N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMEYERE N.V
Products information DEMEYERE N.V

BTW identificatienummer (tax): BE04112976074
Ondernemingsnummer: 7759063720
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DEMEYERE N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMEYERE N.V
(Get full report from official database of BE for DEMEYERE N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMEYERE N.V
Addition kinds of activities for DEMEYERE N.V

01799900. Vruchten en noten, nec, nec | Fruits and tree nuts, nec, nec
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
30690605. Latex, geschuimd | Latex, foamed
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij DEMEYERE N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMEYERE N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMEYERE N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMEYERE N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van DEMEYERE N.V in sociale netwerken
Look for responds of DEMEYERE N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMEYERE N.V. Laat een reactie achter voor DEMEYERE N.V. DEMEYERE N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMEYERE N.V. Leave a respond for DEMEYERE N.V. DEMEYERE N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMEYERE N.V op de google maps. Adres en contacten DEMEYERE N.V
Location of DEMEYERE N.V on the google maps. Address and contacts of DEMEYERE N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMEYERE N.V DEMEYERE N.V: KEMPS PASCAL BVBA | Shoetiek Jacqueline NV | HIVIAN VLEESGROOTHANDEL | Escolys N.V. | Ben Vrijsen

Other related companies as DEMEYERE N.V: KEMPS PASCAL BVBA | Shoetiek Jacqueline NV | HIVIAN VLEESGROOTHANDEL | Escolys N.V. | Ben Vrijsen

DEMEYERE N.V is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio HERENTALS, BELGIUM B-2200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMEYERE N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112976074. Het bedrijf DEMEYERE N.V bevindt zich op het adres: Atealaan 63. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DEMEYERE N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMEYERE N.V is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMEYERE N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMEYERE N.V, openstaande posities, locatie van DEMEYERE N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMEYERE N.V is a company, that was registered 2009 in HERENTALS, BELGIUM B-2200 - BE region, Belgium. Full name of company is DEMEYERE N.V, company assigned to the tax number BE04112976074. The company DEMEYERE N.V is located at the address: Atealaan 63. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DEMEYERE N.V were not found.
The main activity of DEMEYERE N.V is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMEYERE N.V is not available. You also can look at reviews of DEMEYERE N.V, open positions, location of DEMEYERE N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMEYERE N.V, HERENTALS, BELGIUM B-2200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMEYERE N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMEYERE N.V, HERENTALS, BELGIUM B-2200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMEYERE N.V, employees, financial statistics.