Agio S.C.R.L.

Particuliere bedrijvenBosbouw • Agio S.C.R.L.
Private companiesForestry • Agio S.C.R.L.

Contactgegevens Agio S.C.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agio S.C.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agio S.C.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Brasseries 10, B-1300 Wavre, België

Telefoon (phone): (010) 228250 (010) 228250

Fax (fax): (010) 229274 (010) 229274

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agio S.C.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agio S.C.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agio S.C.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agio S.C.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agio S.C.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agio S.C.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agio S.C.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agio S.C.R.L.
Products information Agio S.C.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08652801513
Ondernemingsnummer: 9179870605
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Agio S.C.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agio S.C.R.L.
(Get full report from official database of BE for Agio S.C.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agio S.C.R.L.
Addition kinds of activities for Agio S.C.R.L.

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
20859904. Gin (alcoholische drank) | Gin (alcoholic beverage)
26559900. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
27520502. Kaarten, gelithografeerd | Maps, lithographed
37289906. Oleo stutten, vliegtuigen | Oleo struts, aircraft
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine
50720403. Kopspijkers | Tacks
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house

Werken bij Agio S.C.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agio S.C.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agio S.C.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agio S.C.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

Zoek naar antwoorden van Agio S.C.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Agio S.C.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agio S.C.R.L.. Laat een reactie achter voor Agio S.C.R.L.. Agio S.C.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agio S.C.R.L.. Leave a respond for Agio S.C.R.L.. Agio S.C.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agio S.C.R.L. op de google maps. Adres en contacten Agio S.C.R.L.
Location of Agio S.C.R.L. on the google maps. Address and contacts of Agio S.C.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Agio S.C.R.L. Agio S.C.R.L.: MANGON ET FILS SPRL | ACF Consult SPRL | Absil Françoise | MAUQUOY TRADING COMPANY NV | Belgisch-Irakese Vriendschapsvereniging

Other related companies as Agio S.C.R.L.: MANGON ET FILS SPRL | ACF Consult SPRL | Absil Françoise | MAUQUOY TRADING COMPANY NV | Belgisch-Irakese Vriendschapsvereniging

Agio S.C.R.L. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Agio S.C.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08652801513. Het bedrijf Agio S.C.R.L. bevindt zich op het adres: Rue des Brasseries 10, B-1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Agio S.C.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agio S.C.R.L. is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agio S.C.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agio S.C.R.L., openstaande posities, locatie van Agio S.C.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agio S.C.R.L. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Agio S.C.R.L., company assigned to the tax number BE08652801513. The company Agio S.C.R.L. is located at the address: Rue des Brasseries 10, B-1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Agio S.C.R.L. were not found.
The main activity of Agio S.C.R.L. is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Agio S.C.R.L. is not available. You also can look at reviews of Agio S.C.R.L., open positions, location of Agio S.C.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agio S.C.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agio S.C.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agio S.C.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agio S.C.R.L., employees, financial statistics.