MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Private companiesForestry • MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Contactgegevens MAUQUOY TRADING COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAUQUOY TRADING COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Regio (region): Grobbendonk, België

Adres (address): Industrieweg 12,2280, België

Telefoon (phone): 014 50 79 10 014 50 79 10

Fax (fax): 014 51 78 81 014 51 78 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAUQUOY TRADING COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAUQUOY TRADING COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAUQUOY TRADING COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAUQUOY TRADING COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAUQUOY TRADING COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Products information MAUQUOY TRADING COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE04297271728
Ondernemingsnummer: 7599487304
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MAUQUOY TRADING COMPANY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for MAUQUOY TRADING COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Addition kinds of activities for MAUQUOY TRADING COMPANY NV

275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij MAUQUOY TRADING COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAUQUOY TRADING COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van MAUQUOY TRADING COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of MAUQUOY TRADING COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Laat een reactie achter voor MAUQUOY TRADING COMPANY NV. MAUQUOY TRADING COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAUQUOY TRADING COMPANY NV. Leave a respond for MAUQUOY TRADING COMPANY NV. MAUQUOY TRADING COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAUQUOY TRADING COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten MAUQUOY TRADING COMPANY NV
Location of MAUQUOY TRADING COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of MAUQUOY TRADING COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAUQUOY TRADING COMPANY NV MAUQUOY TRADING COMPANY NV: CYR DETOURNAY & Fils SPRL | HOSTELLERIE | Disk Consulting Int'l (DCI) BVBA | Carice BVBA | Danly Europe S.A.

Other related companies as MAUQUOY TRADING COMPANY NV: CYR DETOURNAY & Fils SPRL | HOSTELLERIE | Disk Consulting Int'l (DCI) BVBA | Carice BVBA | Danly Europe S.A.

MAUQUOY TRADING COMPANY NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Grobbendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is MAUQUOY TRADING COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297271728. Het bedrijf MAUQUOY TRADING COMPANY NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 12,2280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 628,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MAUQUOY TRADING COMPANY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAUQUOY TRADING COMPANY NV is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAUQUOY TRADING COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAUQUOY TRADING COMPANY NV, openstaande posities, locatie van MAUQUOY TRADING COMPANY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAUQUOY TRADING COMPANY NV is a company, that was registered 2017 in Grobbendonk region, Belgium. Full name of company is MAUQUOY TRADING COMPANY NV, company assigned to the tax number BE04297271728. The company MAUQUOY TRADING COMPANY NV is located at the address: Industrieweg 12,2280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 628,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MAUQUOY TRADING COMPANY NV were not found.
The main activity of MAUQUOY TRADING COMPANY NV is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAUQUOY TRADING COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of MAUQUOY TRADING COMPANY NV, open positions, location of MAUQUOY TRADING COMPANY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAUQUOY TRADING COMPANY NV, Grobbendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAUQUOY TRADING COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAUQUOY TRADING COMPANY NV, Grobbendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAUQUOY TRADING COMPANY NV, employees, financial statistics.