Administration & Answering Centre N.V.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Administration & Answering Centre N.V.
Private companiesApparel and Accessory Stores • Administration & Answering Centre N.V.

Contactgegevens Administration & Answering Centre N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Administration & Answering Centre N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Administration & Answering Centre N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Tavernierkaai 2, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2055555 (03) 2055555

Fax (fax): (03) 2055566 (03) 2055566

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Administration & Answering Centre N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Administration & Answering Centre N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Administration & Answering Centre N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Administration & Answering Centre N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Administration & Answering Centre N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Administration & Answering Centre N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Administration & Answering Centre N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Administration & Answering Centre N.V.
Products information Administration & Answering Centre N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04842742919
Ondernemingsnummer: 1238952636
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Administration & Answering Centre N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Administration & Answering Centre N.V.
(Get full report from official database of BE for Administration & Answering Centre N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Administration & Answering Centre N.V.
Addition kinds of activities for Administration & Answering Centre N.V.

20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
20539905. Knishes, bevroren | Knishes, frozen
24110302. Pulpwood Camp gebruikt geen pulpmolen op dezelfde locatie | Pulpwood camp not operating a pulp mill at same site
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
39969900. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec

Werken bij Administration & Answering Centre N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Administration & Answering Centre N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Administration & Answering Centre N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Administration & Answering Centre N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Elektricien (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een elektricien ( m/v ) voor de opening van een nieuwe site in Wielsbeke. Je staat in voor de preventieve en curatieve onderhoudswerken. Je herstelt en analyseert alle problemen van elektrische aard.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van Administration & Answering Centre N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Administration & Answering Centre N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Administration & Answering Centre N.V.. Laat een reactie achter voor Administration & Answering Centre N.V.. Administration & Answering Centre N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Administration & Answering Centre N.V.. Leave a respond for Administration & Answering Centre N.V.. Administration & Answering Centre N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Administration & Answering Centre N.V. op de google maps. Adres en contacten Administration & Answering Centre N.V.
Location of Administration & Answering Centre N.V. on the google maps. Address and contacts of Administration & Answering Centre N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Administration & Answering Centre N.V. Administration & Answering Centre N.V.: Sanibri BVBA | Decoene C | CHASSIS MUST SC | Amicale du Billard Club de Boussu A.S.B.L | One To Print

Other related companies as Administration & Answering Centre N.V.: Sanibri BVBA | Decoene C | CHASSIS MUST SC | Amicale du Billard Club de Boussu A.S.B.L | One To Print

Administration & Answering Centre N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Administration & Answering Centre N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04842742919. Het bedrijf Administration & Answering Centre N.V. bevindt zich op het adres: Tavernierkaai 2, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Administration & Answering Centre N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Administration & Answering Centre N.V. is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Administration & Answering Centre N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Administration & Answering Centre N.V., openstaande posities, locatie van Administration & Answering Centre N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Administration & Answering Centre N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Administration & Answering Centre N.V., company assigned to the tax number BE04842742919. The company Administration & Answering Centre N.V. is located at the address: Tavernierkaai 2, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Administration & Answering Centre N.V. were not found.
The main activity of Administration & Answering Centre N.V. is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Administration & Answering Centre N.V. is not available. You also can look at reviews of Administration & Answering Centre N.V., open positions, location of Administration & Answering Centre N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Administration & Answering Centre N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Administration & Answering Centre N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Administration & Answering Centre N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Administration & Answering Centre N.V., employees, financial statistics.