Adecco S.A.

Contactgegevens Adecco S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adecco S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adecco S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Assesteenweg 65, B-1740 Ternat, België

Telefoon (phone): (02) 5839111 (02) 5839111

Fax (fax): (02) 5839112 (02) 5839112

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adecco S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adecco S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adecco S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adecco S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adecco S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adecco S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adecco S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adecco S.A.
Products information Adecco S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Adecco S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adecco S.A.
(Get full report from official database of BE for Adecco S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adecco S.A.
Addition kinds of activities for Adecco S.A.

01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
34299902. Casket hardware | Casket hardware
36340501. Sigaren aanstekers, elektrisch | Cigar lighters, electric
50879914. Stemmachines | Voting machines
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij Adecco S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adecco S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adecco S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adecco S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Orderpicker koele omgeving (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Greenyard zoekt gedreven orderpickers te Sint Katelijne Waver.   Als orderpicker sta je in voor een correcte goederenverzameling, alsook het sorteren van verschillende bestellingen per winkel. Dit doe je met een voicepicksysteem en een BT. Je wordt tewerkgesteld in een vaste ploeg. Deze zijn als volgt: 6u 14u 7u - 15u 10u - 18u 12u - 20u 18u - 2u 22u - 6u Wil jij graag aan de slag als orderpicker binnen een groot bedrijf? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: VENNEMAN bvba

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van Adecco S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Adecco S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adecco S.A.. Laat een reactie achter voor Adecco S.A.. Adecco S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adecco S.A.. Leave a respond for Adecco S.A.. Adecco S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adecco S.A. op de google maps. Adres en contacten Adecco S.A.
Location of Adecco S.A. on the google maps. Address and contacts of Adecco S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Adecco S.A. Adecco S.A.: LA CHALEUR IDEALE | Mobital Kantooruitrusting NV | LEGO WEAR | MARRANNES GARAGE NV | Vesuvius

Other related companies as Adecco S.A.: LA CHALEUR IDEALE | Mobital Kantooruitrusting NV | LEGO WEAR | MARRANNES GARAGE NV | Vesuvius

Adecco S.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Adecco S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf Adecco S.A. bevindt zich op het adres: Assesteenweg 65, B-1740 Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Adecco S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adecco S.A. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adecco S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adecco S.A., openstaande posities, locatie van Adecco S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adecco S.A. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Adecco S.A., company assigned to the tax number BE03521636962. The company Adecco S.A. is located at the address: Assesteenweg 65, B-1740 Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Adecco S.A. were not found.
The main activity of Adecco S.A. is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adecco S.A. is not available. You also can look at reviews of Adecco S.A., open positions, location of Adecco S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adecco S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adecco S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adecco S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adecco S.A., employees, financial statistics.