LA CHALEUR IDEALE

Contactgegevens LA CHALEUR IDEALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA CHALEUR IDEALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA CHALEUR IDEALE

Regio (region): Dilbeek (Itterbeek), België

Adres (address): Plankenstraat 57A,1701, België

Telefoon (phone): 02 569 12 47; 0475 30 13 46 02 569 12 47; 0475 30 13 46

Fax (fax): 02 569 12 47 02 569 12 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA CHALEUR IDEALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA CHALEUR IDEALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA CHALEUR IDEALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA CHALEUR IDEALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA CHALEUR IDEALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA CHALEUR IDEALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA CHALEUR IDEALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA CHALEUR IDEALE
Products information LA CHALEUR IDEALE

BTW identificatienummer (tax): BE01228240966
Ondernemingsnummer: 5736755371
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LA CHALEUR IDEALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA CHALEUR IDEALE
(Get full report from official database of BE for LA CHALEUR IDEALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA CHALEUR IDEALE
Addition kinds of activities for LA CHALEUR IDEALE

271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
26799906. Gedrukte en gegoten pulpproducten, inkt: aangekocht materiaal | Pressed and molded pulp products, nec: purchased material
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual

Werken bij LA CHALEUR IDEALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA CHALEUR IDEALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA CHALEUR IDEALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA CHALEUR IDEALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van LA CHALEUR IDEALE in sociale netwerken
Look for responds of LA CHALEUR IDEALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA CHALEUR IDEALE. Laat een reactie achter voor LA CHALEUR IDEALE. LA CHALEUR IDEALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA CHALEUR IDEALE. Leave a respond for LA CHALEUR IDEALE. LA CHALEUR IDEALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA CHALEUR IDEALE op de google maps. Adres en contacten LA CHALEUR IDEALE
Location of LA CHALEUR IDEALE on the google maps. Address and contacts of LA CHALEUR IDEALE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA CHALEUR IDEALE LA CHALEUR IDEALE: Jowi BVBA | De Weirdt Marc BVBA | DE PREST DRUKKERIJ-UITGEVERIJ NV | De Cock Hilde | CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

Other related companies as LA CHALEUR IDEALE: Jowi BVBA | De Weirdt Marc BVBA | DE PREST DRUKKERIJ-UITGEVERIJ NV | De Cock Hilde | CERCLE DES REGATES DE BRUXELLES

LA CHALEUR IDEALE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Dilbeek (Itterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is LA CHALEUR IDEALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01228240966. Het bedrijf LA CHALEUR IDEALE bevindt zich op het adres: Plankenstraat 57A,1701. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LA CHALEUR IDEALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA CHALEUR IDEALE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA CHALEUR IDEALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA CHALEUR IDEALE, openstaande posities, locatie van LA CHALEUR IDEALE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA CHALEUR IDEALE is a company, that was registered 2004 in Dilbeek (Itterbeek) region, Belgium. Full name of company is LA CHALEUR IDEALE, company assigned to the tax number BE01228240966. The company LA CHALEUR IDEALE is located at the address: Plankenstraat 57A,1701. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LA CHALEUR IDEALE were not found.
The main activity of LA CHALEUR IDEALE is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA CHALEUR IDEALE is not available. You also can look at reviews of LA CHALEUR IDEALE, open positions, location of LA CHALEUR IDEALE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA CHALEUR IDEALE, Dilbeek (Itterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA CHALEUR IDEALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA CHALEUR IDEALE, Dilbeek (Itterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA CHALEUR IDEALE, employees, financial statistics.