Auto's Coen Werchter

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Auto's Coen Werchter
Private companiesDepository Institutions • Auto's Coen Werchter

Contactgegevens Auto's Coen Werchter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto's Coen Werchter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto's Coen Werchter

Regio (region): Rotselaar (Werchter), België

Adres (address): Nieuwebaan 51,3118, België

Telefoon (phone): 016 60 09 26; 0495 50 84 78 016 60 09 26; 0495 50 84 78

Fax (fax): 016 60 09 97 016 60 09 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto's Coen Werchter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto's Coen Werchter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto's Coen Werchter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto's Coen Werchter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto's Coen Werchter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto's Coen Werchter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto's Coen Werchter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto's Coen Werchter
Products information Auto's Coen Werchter

BTW identificatienummer (tax): BE03387603759
Ondernemingsnummer: 9098022460
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Auto's Coen Werchter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto's Coen Werchter
(Get full report from official database of BE for Auto's Coen Werchter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto's Coen Werchter
Addition kinds of activities for Auto's Coen Werchter

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
26529901. Dozen, krantenbord, metalen randen: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, newsboard, metal edged: made from purchased materials
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
31990106. korte slobkousen | Spats
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
50999913. Zonnebril | Sunglasses
57190108. Atypische | Metalware
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments

Werken bij Auto's Coen Werchter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto's Coen Werchter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto's Coen Werchter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto's Coen Werchter. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent - Taxichauffeur (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TAXI MARC

    Type: Studentenjob

    Zoeken verschillende job-studenten om zaterdagavond taxi te rijden. Het vervoeren van personen naar verschillende bestemmingen binnen en buiten Knokke.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Auto's Coen Werchter in sociale netwerken
Look for responds of Auto's Coen Werchter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto's Coen Werchter. Laat een reactie achter voor Auto's Coen Werchter. Auto's Coen Werchter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto's Coen Werchter. Leave a respond for Auto's Coen Werchter. Auto's Coen Werchter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto's Coen Werchter op de google maps. Adres en contacten Auto's Coen Werchter
Location of Auto's Coen Werchter on the google maps. Address and contacts of Auto's Coen Werchter

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto's Coen Werchter Auto's Coen Werchter: Vanvooren NV | W.V.S. BVBA | Aertecnica België | UGAMER PRODUCTIONS | BENSAH,SAMUEL

Other related companies as Auto's Coen Werchter: Vanvooren NV | W.V.S. BVBA | Aertecnica België | UGAMER PRODUCTIONS | BENSAH,SAMUEL

Auto's Coen Werchter is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Rotselaar (Werchter), België. De volledige naam van het bedrijf is Auto's Coen Werchter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03387603759. Het bedrijf Auto's Coen Werchter bevindt zich op het adres: Nieuwebaan 51,3118. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Auto's Coen Werchter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto's Coen Werchter is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto's Coen Werchter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto's Coen Werchter, openstaande posities, locatie van Auto's Coen Werchter op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auto's Coen Werchter is a company, that was registered 1989 in Rotselaar (Werchter) region, Belgium. Full name of company is Auto's Coen Werchter, company assigned to the tax number BE03387603759. The company Auto's Coen Werchter is located at the address: Nieuwebaan 51,3118. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Auto's Coen Werchter were not found.
The main activity of Auto's Coen Werchter is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto's Coen Werchter is not available. You also can look at reviews of Auto's Coen Werchter, open positions, location of Auto's Coen Werchter on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto's Coen Werchter, Rotselaar (Werchter): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto's Coen Werchter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto's Coen Werchter, Rotselaar (Werchter): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto's Coen Werchter, employees, financial statistics.