BENSAH,SAMUEL

Contactgegevens BENSAH,SAMUEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BENSAH,SAMUEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BENSAH,SAMUEL

Regio (region): BRUSSELS BELGIUM 1200 - BE, België

Adres (address): 451 AVE GEORGES HENRI, België

Telefoon (phone): 00322 7430650 00322 7430650

Fax (fax): 00322 6876538 00322 6876538

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BENSAH,SAMUEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BENSAH,SAMUEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BENSAH,SAMUEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BENSAH,SAMUEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BENSAH,SAMUEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BENSAH,SAMUEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BENSAH,SAMUEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BENSAH,SAMUEL
Products information BENSAH,SAMUEL

BTW identificatienummer (tax): BE08899444580
Ondernemingsnummer: 4137695312
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BENSAH,SAMUEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BENSAH,SAMUEL
(Get full report from official database of BE for BENSAH,SAMUEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BENSAH,SAMUEL
Addition kinds of activities for BENSAH,SAMUEL

225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
22210203. Shirting stoffen, synthetische vezels en zijden | Shirting fabrics, manmade fiber and silk
39491000. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij BENSAH,SAMUEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BENSAH,SAMUEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BENSAH,SAMUEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BENSAH,SAMUEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • IT Business Analyst - Office 365 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675863-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  Wij willen ons team vervolledigen met Office 365- passionates! Eiger North is een onafhankelijk IT-analyse bedrijf. We helpen bedrijven hun noden en uitdagingen voor de toekomst in kaart te brengen en de juiste vertaalslag  te maken naar IT Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde business, functionele en data analisten om ons team te versterken, maar voor deze opdracht zijn freelance expeditie-partners zeker welkom! Voor een concrete opdracht zoeken we mensen die gebeten zijn door Office 365, die helemaal wild worden van de oneindige mogelijkheden ervan en hun kennis willen inzetten bij een talloze bedrijven om Office 365 op een gestructureerde, werkbare en vatbare manier te integreren in de bedrijfsstructuur van de klant.  De implementatie gebeurt door een gespecialiseerde Microsoft Office 365 implementatie-partner.   Dit doen wij zelf niet! Ons team komt in actie bij de pre-implementatiefase: het analysevoortraject.  De business case en de informatieanalyse voor te bereiden en de klant te challengen bij zijn toekomstplan m.b.t. integratie van Office365.... Wat wil men bereiken na implementatie? Welke meerwaarde zal er zijn voor de medewerkers? Is er hierrond reeds communicatie geweest naar het personeel toe? Een inventaris opmaken van een aantal essentiële zaken rond bestaande applicaties in de organisatie, intranetsites, mailboxen, filestorage, officeonderdelen die nu reeds in gebruik zijn, macro’s die geconfigureerd zijn geweest in Excel, Word of Access, migraties.... Vragen stellen rond “het mobiliteitsgegeven” vandaag en in de toekomst... : wat mag een medewerker allemaal kunnen vanop zijn GSM met betrekking tot werk. Een analyse en aanbeveling rond het gebruik van Office 365 voor te leggen aan de klant en hem bij het opzetten en het gebruik ervan voor te bereiden. de lead neemt in de analyse en de aanpak na analyse, dat je oog hebt voor een gebruiksvriendelijke integratie. dat je een sterke gesprekspartner bent en helder kan communiceren. door jouw ervaring de juiste oplossing kan aanreiken

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van BENSAH,SAMUEL in sociale netwerken
Look for responds of BENSAH,SAMUEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BENSAH,SAMUEL. Laat een reactie achter voor BENSAH,SAMUEL. BENSAH,SAMUEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BENSAH,SAMUEL. Leave a respond for BENSAH,SAMUEL. BENSAH,SAMUEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BENSAH,SAMUEL op de google maps. Adres en contacten BENSAH,SAMUEL
Location of BENSAH,SAMUEL on the google maps. Address and contacts of BENSAH,SAMUEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BENSAH,SAMUEL BENSAH,SAMUEL: Grysolle Marc | Van Den Bliek A & Zonen NV | POLDERPARK NIEUWPOORT SUR MER | PELZER (DIVISION MARCHE) | ATB Verhuur

Other related companies as BENSAH,SAMUEL: Grysolle Marc | Van Den Bliek A & Zonen NV | POLDERPARK NIEUWPOORT SUR MER | PELZER (DIVISION MARCHE) | ATB Verhuur

BENSAH,SAMUEL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BELGIUM 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BENSAH,SAMUEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08899444580. Het bedrijf BENSAH,SAMUEL bevindt zich op het adres: 451 AVE GEORGES HENRI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BENSAH,SAMUEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BENSAH,SAMUEL is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BENSAH,SAMUEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BENSAH,SAMUEL, openstaande posities, locatie van BENSAH,SAMUEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BENSAH,SAMUEL is a company, that was registered 2006 in BRUSSELS BELGIUM 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is BENSAH,SAMUEL, company assigned to the tax number BE08899444580. The company BENSAH,SAMUEL is located at the address: 451 AVE GEORGES HENRI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BENSAH,SAMUEL were not found.
The main activity of BENSAH,SAMUEL is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BENSAH,SAMUEL is not available. You also can look at reviews of BENSAH,SAMUEL, open positions, location of BENSAH,SAMUEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BENSAH,SAMUEL, BRUSSELS BELGIUM 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BENSAH,SAMUEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BENSAH,SAMUEL, BRUSSELS BELGIUM 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BENSAH,SAMUEL, employees, financial statistics.