ABB N.V.

Contactgegevens ABB N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Noorderlaan 81, B-2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 5417140 (03) 5417140

Fax (fax): (03) 5423036 (03) 5423036

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB N.V.
Products information ABB N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABB N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB N.V.
(Get full report from official database of BE for ABB N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB N.V.
Addition kinds of activities for ABB N.V.

20260101. Room, beluchten | Cream, aerated
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij ABB N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Sales Support Medewerkers (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van ABB N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ABB N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB N.V.. Laat een reactie achter voor ABB N.V.. ABB N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB N.V.. Leave a respond for ABB N.V.. ABB N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB N.V. op de google maps. Adres en contacten ABB N.V.
Location of ABB N.V. on the google maps. Address and contacts of ABB N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB N.V. ABB N.V.: Royal Nord BVBA | HOUTHANDEL MOENS NV | E & R MATHYRO NV | De Wulf Vleeswaren N.V. | IMM-AGO S.A

Other related companies as ABB N.V.: Royal Nord BVBA | HOUTHANDEL MOENS NV | E & R MATHYRO NV | De Wulf Vleeswaren N.V. | IMM-AGO S.A

ABB N.V. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf ABB N.V. bevindt zich op het adres: Noorderlaan 81, B-2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABB N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABB N.V. is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB N.V., openstaande posities, locatie van ABB N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABB N.V. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ABB N.V., company assigned to the tax number BE03521636962. The company ABB N.V. is located at the address: Noorderlaan 81, B-2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABB N.V. were not found.
The main activity of ABB N.V. is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB N.V. is not available. You also can look at reviews of ABB N.V., open positions, location of ABB N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB N.V., employees, financial statistics.