Royal Nord BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Royal Nord BVBA
Private companiesMetal Mining • Royal Nord BVBA

Contactgegevens Royal Nord BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Royal Nord BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Royal Nord BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Guffenslaan 96,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 24 50 011 22 24 50

Fax (fax): 011 24 31 79 011 24 31 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Royal Nord BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Royal Nord BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Royal Nord BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Royal Nord BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Royal Nord BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Royal Nord BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Royal Nord BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Royal Nord BVBA
Products information Royal Nord BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08696472167
Ondernemingsnummer: 3817169189
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Royal Nord BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Royal Nord BVBA
(Get full report from official database of BE for Royal Nord BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Royal Nord BVBA
Addition kinds of activities for Royal Nord BVBA

236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
17990105. Zwembad constructie | Swimming pool construction
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw

Werken bij Royal Nord BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Royal Nord BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Royal Nord BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Royal Nord BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Royal Nord BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Royal Nord BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Royal Nord BVBA. Laat een reactie achter voor Royal Nord BVBA. Royal Nord BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Royal Nord BVBA. Leave a respond for Royal Nord BVBA. Royal Nord BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Royal Nord BVBA op de google maps. Adres en contacten Royal Nord BVBA
Location of Royal Nord BVBA on the google maps. Address and contacts of Royal Nord BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Royal Nord BVBA Royal Nord BVBA: DRUKKERIJ CARTIM BVBA | ADSE | Belle Productions ULearn2B SA | ATELIERS DELMOTTE SPRL | Blozoen Europe N.V.

Other related companies as Royal Nord BVBA: DRUKKERIJ CARTIM BVBA | ADSE | Belle Productions ULearn2B SA | ATELIERS DELMOTTE SPRL | Blozoen Europe N.V.

Royal Nord BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Royal Nord BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08696472167. Het bedrijf Royal Nord BVBA bevindt zich op het adres: Guffenslaan 96,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Royal Nord BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Royal Nord BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Royal Nord BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Royal Nord BVBA, openstaande posities, locatie van Royal Nord BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Royal Nord BVBA is a company, that was registered 1993 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Royal Nord BVBA, company assigned to the tax number BE08696472167. The company Royal Nord BVBA is located at the address: Guffenslaan 96,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Royal Nord BVBA were not found.
The main activity of Royal Nord BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Royal Nord BVBA is not available. You also can look at reviews of Royal Nord BVBA, open positions, location of Royal Nord BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Royal Nord BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Royal Nord BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Royal Nord BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Royal Nord BVBA, employees, financial statistics.