SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA

Contactgegevens SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA

Regio (region): Hooglede, België

Adres (address): Ieperstraat 101-103,8830, België

Telefoon (phone): 051 70 06 91 051 70 06 91

Fax (fax): 051 70 28 12 051 70 28 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA
Products information SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05581298828
Ondernemingsnummer: 2356536865
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA
(Get full report from official database of BE for SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA
Addition kinds of activities for SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA

34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
38270111. Microprojectors | Microprojectors
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
96319901. Communicatie commissie, overheid | Communications commission, government

Werken bij SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • AUTICOACH (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een auticoach (m/v), als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. Functieomschrijving: begeleiding van (jong-) volwassenen met een ontwikkelingsstoornis als autisme, ADHD, mentale beperking,… begeleiding van gedragsproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, schoolproblemen,…

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

Zoek naar antwoorden van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. Laat een reactie achter voor SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. Leave a respond for SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA. SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA op de google maps. Adres en contacten SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA
Location of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA on the google maps. Address and contacts of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: Desta BVBA | ECOTEL | Aveve-Lammens Filip | Registrant a.s.b.l. Peluche Coordination Fabienne BIQUET | Wouter Mortelmans

Other related companies as SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA: Desta BVBA | ECOTEL | Aveve-Lammens Filip | Registrant a.s.b.l. Peluche Coordination Fabienne BIQUET | Wouter Mortelmans

SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hooglede, België. De volledige naam van het bedrijf is SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581298828. Het bedrijf SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA bevindt zich op het adres: Ieperstraat 101-103,8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, openstaande posities, locatie van SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is a company, that was registered 1986 in Hooglede region, Belgium. Full name of company is SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, company assigned to the tax number BE05581298828. The company SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is located at the address: Ieperstraat 101-103,8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA were not found.
The main activity of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA is not available. You also can look at reviews of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, open positions, location of SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, Hooglede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, Hooglede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SWAENEPOEL GEBR G.S.H. BVBA, employees, financial statistics.