Wouter Mortelmans

Contactgegevens Wouter Mortelmans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wouter Mortelmans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wouter Mortelmans

Regio (region): Wommelgem Antwerpen 2160 - BE, België

Adres (address): Jos Swinkelsstraat 17, België

Telefoon (phone): +3233541337 +3233541337

Fax (fax): +32 (60) 570-20-98 +32 (60) 570-20-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wouter Mortelmans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wouter Mortelmans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wouter Mortelmans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wouter Mortelmans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wouter Mortelmans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wouter Mortelmans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wouter Mortelmans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wouter Mortelmans
Products information Wouter Mortelmans

BTW identificatienummer (tax): BE04178619384
Ondernemingsnummer: 3490600585
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wouter Mortelmans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wouter Mortelmans
(Get full report from official database of BE for Wouter Mortelmans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wouter Mortelmans
Addition kinds of activities for Wouter Mortelmans

866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
50940102. Diamanten (edelstenen) | Diamonds (gems)
57310201. Videocamera's en accessoires | Video cameras and accessories
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order

Werken bij Wouter Mortelmans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wouter Mortelmans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wouter Mortelmans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wouter Mortelmans. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Office Angel (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: ONE TWO ASSIST

    Type: Vaste Job

    Onze klanten zoeken een ondernemende administratieve duizendpoot met oog voor detail. Als office manager speel je namelijk een cruciale rol in het succes en de groei van een bedrijf. Je ondersteunt de zaakvoerder door het administratieve beheer op jouw te nemen. Je bent een echte teamplayer maar beschikt over voldoende maturiteit om zelfstandig te werken. Je bent enthousiast, taak en klantgericht en je hebt zin voor initiatief, kortom je hebt een hands-on-mentaliteit. Je zal instaan voor een ruim en gevarieerd takenpakket. · Administratie en organisatie · Boekhoudkundige en fincanciële verrichtingen · Personeelsadministratie (ism sociaal secretariaat) · Communicatie en marketing

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: INVEDA

    Type: Vaste Job

    Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

Zoek naar antwoorden van Wouter Mortelmans in sociale netwerken
Look for responds of Wouter Mortelmans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wouter Mortelmans. Laat een reactie achter voor Wouter Mortelmans. Wouter Mortelmans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wouter Mortelmans. Leave a respond for Wouter Mortelmans. Wouter Mortelmans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wouter Mortelmans op de google maps. Adres en contacten Wouter Mortelmans
Location of Wouter Mortelmans on the google maps. Address and contacts of Wouter Mortelmans

Andere gerelateerde bedrijven als come Wouter Mortelmans Wouter Mortelmans: UZAL M & N | CARROSSERIE LERUTH SPRL | Artson NV | El Al Israel Airlines | Bureau technique José Coumont S.P.R.L.

Other related companies as Wouter Mortelmans: UZAL M & N | CARROSSERIE LERUTH SPRL | Artson NV | El Al Israel Airlines | Bureau technique José Coumont S.P.R.L.

Wouter Mortelmans is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Wommelgem Antwerpen 2160 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Wouter Mortelmans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04178619384. Het bedrijf Wouter Mortelmans bevindt zich op het adres: Jos Swinkelsstraat 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wouter Mortelmans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wouter Mortelmans is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wouter Mortelmans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wouter Mortelmans, openstaande posities, locatie van Wouter Mortelmans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wouter Mortelmans is a company, that was registered 2005 in Wommelgem Antwerpen 2160 - BE region, Belgium. Full name of company is Wouter Mortelmans, company assigned to the tax number BE04178619384. The company Wouter Mortelmans is located at the address: Jos Swinkelsstraat 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wouter Mortelmans were not found.
The main activity of Wouter Mortelmans is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wouter Mortelmans is not available. You also can look at reviews of Wouter Mortelmans, open positions, location of Wouter Mortelmans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wouter Mortelmans, Wommelgem Antwerpen 2160 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wouter Mortelmans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wouter Mortelmans, Wommelgem Antwerpen 2160 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wouter Mortelmans, employees, financial statistics.