Aarbomex B.V.B.A.

Contactgegevens Aarbomex B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aarbomex B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aarbomex B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Doornstraat 47b, B-9260 Serskamp, België

Telefoon (phone): (09) 3697359 (09) 3697359

Fax (fax): (09) 3697998 (09) 3697998

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aarbomex B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aarbomex B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aarbomex B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aarbomex B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aarbomex B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aarbomex B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aarbomex B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aarbomex B.V.B.A.
Products information Aarbomex B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04944091796
Ondernemingsnummer: 6623626708
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aarbomex B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aarbomex B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Aarbomex B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aarbomex B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Aarbomex B.V.B.A.

944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
31310202. Hielkapjes | Heel caps
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency
87119900. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec

Werken bij Aarbomex B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aarbomex B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aarbomex B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aarbomex B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Aarbomex B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Aarbomex B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aarbomex B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Aarbomex B.V.B.A.. Aarbomex B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aarbomex B.V.B.A.. Leave a respond for Aarbomex B.V.B.A.. Aarbomex B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aarbomex B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Aarbomex B.V.B.A.
Location of Aarbomex B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Aarbomex B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Aarbomex B.V.B.A. Aarbomex B.V.B.A.: D'Arschot & Cie SA | Leersecretariaat | Van Houte en Zoon BVBA | Molengalm-Vermeulen BVBA | Novyta Interdesign N.V.

Other related companies as Aarbomex B.V.B.A.: D'Arschot & Cie SA | Leersecretariaat | Van Houte en Zoon BVBA | Molengalm-Vermeulen BVBA | Novyta Interdesign N.V.

Aarbomex B.V.B.A. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Aarbomex B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04944091796. Het bedrijf Aarbomex B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Doornstraat 47b, B-9260 Serskamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aarbomex B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aarbomex B.V.B.A. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aarbomex B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aarbomex B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Aarbomex B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aarbomex B.V.B.A. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Aarbomex B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04944091796. The company Aarbomex B.V.B.A. is located at the address: Doornstraat 47b, B-9260 Serskamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aarbomex B.V.B.A. were not found.
The main activity of Aarbomex B.V.B.A. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aarbomex B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Aarbomex B.V.B.A., open positions, location of Aarbomex B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aarbomex B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aarbomex B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aarbomex B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aarbomex B.V.B.A., employees, financial statistics.