HONNAY ETS

Contactgegevens HONNAY ETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONNAY ETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONNAY ETS

Regio (region): Assesse, België

Adres (address): Rue Fontaine Saint-Pierre 1C,5330, België

Telefoon (phone): 081 22 39 49; 081 73 38 56 081 22 39 49; 081 73 38 56

Fax (fax): 081 22 39 49 081 22 39 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONNAY ETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONNAY ETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONNAY ETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONNAY ETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONNAY ETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONNAY ETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONNAY ETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONNAY ETS
Products information HONNAY ETS

BTW identificatienummer (tax): BE06323699951
Ondernemingsnummer: 1190612792
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HONNAY ETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONNAY ETS
(Get full report from official database of BE for HONNAY ETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONNAY ETS
Addition kinds of activities for HONNAY ETS

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
34460301. Hekken of posten, sierijzer of staal | Fences or posts, ornamental iron or steel
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij HONNAY ETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONNAY ETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONNAY ETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONNAY ETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van HONNAY ETS in sociale netwerken
Look for responds of HONNAY ETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONNAY ETS. Laat een reactie achter voor HONNAY ETS. HONNAY ETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONNAY ETS. Leave a respond for HONNAY ETS. HONNAY ETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONNAY ETS op de google maps. Adres en contacten HONNAY ETS
Location of HONNAY ETS on the google maps. Address and contacts of HONNAY ETS

Andere gerelateerde bedrijven als come HONNAY ETS HONNAY ETS: Exide Automotive SA | De Kock François | Jossier D | Artimex | BIWM

Other related companies as HONNAY ETS: Exide Automotive SA | De Kock François | Jossier D | Artimex | BIWM

HONNAY ETS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Assesse, België. De volledige naam van het bedrijf is HONNAY ETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06323699951. Het bedrijf HONNAY ETS bevindt zich op het adres: Rue Fontaine Saint-Pierre 1C,5330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HONNAY ETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HONNAY ETS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONNAY ETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONNAY ETS, openstaande posities, locatie van HONNAY ETS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HONNAY ETS is a company, that was registered 2013 in Assesse region, Belgium. Full name of company is HONNAY ETS, company assigned to the tax number BE06323699951. The company HONNAY ETS is located at the address: Rue Fontaine Saint-Pierre 1C,5330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HONNAY ETS were not found.
The main activity of HONNAY ETS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HONNAY ETS is not available. You also can look at reviews of HONNAY ETS, open positions, location of HONNAY ETS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONNAY ETS, Assesse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONNAY ETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONNAY ETS, Assesse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONNAY ETS, employees, financial statistics.