CARLIER Piscines SA

Contactgegevens CARLIER Piscines SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLIER Piscines SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLIER Piscines SA

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Chemin de l'Ermite 91,1420, België

Telefoon (phone): 02 384 57 54; 068 33 10 72 02 384 57 54; 068 33 10 72

Fax (fax): 02 387 34 14 02 387 34 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLIER Piscines SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLIER Piscines SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLIER Piscines SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLIER Piscines SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLIER Piscines SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLIER Piscines SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLIER Piscines SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLIER Piscines SA
Products information CARLIER Piscines SA

BTW identificatienummer (tax): BE07670349121
Ondernemingsnummer: 7616241455
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CARLIER Piscines SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLIER Piscines SA
(Get full report from official database of BE for CARLIER Piscines SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLIER Piscines SA
Addition kinds of activities for CARLIER Piscines SA

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
24350000. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij CARLIER Piscines SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLIER Piscines SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLIER Piscines SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLIER Piscines SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van CARLIER Piscines SA in sociale netwerken
Look for responds of CARLIER Piscines SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLIER Piscines SA. Laat een reactie achter voor CARLIER Piscines SA. CARLIER Piscines SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLIER Piscines SA. Leave a respond for CARLIER Piscines SA. CARLIER Piscines SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLIER Piscines SA op de google maps. Adres en contacten CARLIER Piscines SA
Location of CARLIER Piscines SA on the google maps. Address and contacts of CARLIER Piscines SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLIER Piscines SA CARLIER Piscines SA: Wako BVBA | Elisa BVBA | DEPORAMA 4000 M2 | A l'Univers du Pin SA | Snoeck B.V.B.A.

Other related companies as CARLIER Piscines SA: Wako BVBA | Elisa BVBA | DEPORAMA 4000 M2 | A l'Univers du Pin SA | Snoeck B.V.B.A.

CARLIER Piscines SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is CARLIER Piscines SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07670349121. Het bedrijf CARLIER Piscines SA bevindt zich op het adres: Chemin de l'Ermite 91,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CARLIER Piscines SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARLIER Piscines SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLIER Piscines SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLIER Piscines SA, openstaande posities, locatie van CARLIER Piscines SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARLIER Piscines SA is a company, that was registered 2016 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is CARLIER Piscines SA, company assigned to the tax number BE07670349121. The company CARLIER Piscines SA is located at the address: Chemin de l'Ermite 91,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CARLIER Piscines SA were not found.
The main activity of CARLIER Piscines SA is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLIER Piscines SA is not available. You also can look at reviews of CARLIER Piscines SA, open positions, location of CARLIER Piscines SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLIER Piscines SA, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLIER Piscines SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLIER Piscines SA, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLIER Piscines SA, employees, financial statistics.