A l'Univers du Pin SA

Contactgegevens A l'Univers du Pin SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A l'Univers du Pin SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A l'Univers du Pin SA

Regio (region): Châtelet, België

Adres (address): Grand Rue 18,6200, België

Telefoon (phone): 071 38 60 48; 071 39 25 87 071 38 60 48; 071 39 25 87

Fax (fax): 071 39 48 90 071 39 48 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A l'Univers du Pin SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A l'Univers du Pin SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A l'Univers du Pin SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A l'Univers du Pin SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A l'Univers du Pin SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A l'Univers du Pin SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A l'Univers du Pin SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A l'Univers du Pin SA
Products information A l'Univers du Pin SA

BTW identificatienummer (tax): BE06827423095
Ondernemingsnummer: 8051025390
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A l'Univers du Pin SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A l'Univers du Pin SA
(Get full report from official database of BE for A l'Univers du Pin SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A l'Univers du Pin SA
Addition kinds of activities for A l'Univers du Pin SA

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
17419901. metselen | Bricklaying
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
36480106. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
50120201. ambulances | Ambulances
51990901. Schuim rubber | Foam rubber
64110000. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
72130204. Uniforme levering | Uniform supply

Werken bij A l'Univers du Pin SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A l'Univers du Pin SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A l'Univers du Pin SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A l'Univers du Pin SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van A l'Univers du Pin SA in sociale netwerken
Look for responds of A l'Univers du Pin SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A l'Univers du Pin SA. Laat een reactie achter voor A l'Univers du Pin SA. A l'Univers du Pin SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A l'Univers du Pin SA. Leave a respond for A l'Univers du Pin SA. A l'Univers du Pin SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A l'Univers du Pin SA op de google maps. Adres en contacten A l'Univers du Pin SA
Location of A l'Univers du Pin SA on the google maps. Address and contacts of A l'Univers du Pin SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A l'Univers du Pin SA A l'Univers du Pin SA: CHALEUR ET L'EAU (LA) | Interior's Architecture Design SPRL | Brauer H | Dargenton Frères S.A. | NPS Media Group

Other related companies as A l'Univers du Pin SA: CHALEUR ET L'EAU (LA) | Interior's Architecture Design SPRL | Brauer H | Dargenton Frères S.A. | NPS Media Group

A l'Univers du Pin SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Châtelet, België. De volledige naam van het bedrijf is A l'Univers du Pin SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827423095. Het bedrijf A l'Univers du Pin SA bevindt zich op het adres: Grand Rue 18,6200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 476,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A l'Univers du Pin SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A l'Univers du Pin SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A l'Univers du Pin SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A l'Univers du Pin SA, openstaande posities, locatie van A l'Univers du Pin SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A l'Univers du Pin SA is a company, that was registered 2016 in Châtelet region, Belgium. Full name of company is A l'Univers du Pin SA, company assigned to the tax number BE06827423095. The company A l'Univers du Pin SA is located at the address: Grand Rue 18,6200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 476,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A l'Univers du Pin SA were not found.
The main activity of A l'Univers du Pin SA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A l'Univers du Pin SA is not available. You also can look at reviews of A l'Univers du Pin SA, open positions, location of A l'Univers du Pin SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A l'Univers du Pin SA, Châtelet: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A l'Univers du Pin SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A l'Univers du Pin SA, Châtelet: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A l'Univers du Pin SA, employees, financial statistics.