AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL
Private companiesReal Estate • AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL

Contactgegevens AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Stedestraat 38,8530, België

Telefoon (phone): 056 71 67 02 056 71 67 02

Fax (fax): 056 70 58 78 056 70 58 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL
Products information AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL

BTW identificatienummer (tax): BE05685668945
Ondernemingsnummer: 9804168701
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL
Addition kinds of activities for AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL

20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
76990401. Cesspool schoonmaak | Cesspool cleaning

Werken bij AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op 11 en 12 oktober van 09:00 - 18:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. Laat een reactie achter voor AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. Leave a respond for AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL. AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL
Location of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: De Bock J | Nadimmo SA | Aardappelen Lippens BVBA | Agos nv | Bourgeois Sport

Other related companies as AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL: De Bock J | Nadimmo SA | Aardappelen Lippens BVBA | Agos nv | Bourgeois Sport

AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05685668945. Het bedrijf AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL bevindt zich op het adres: Stedestraat 38,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, openstaande posities, locatie van AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is a company, that was registered 1988 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, company assigned to the tax number BE05685668945. The company AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is located at the address: Stedestraat 38,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL were not found.
The main activity of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, open positions, location of AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGEN-bvba-sprl VAN MOL, employees, financial statistics.