Bourgeois Sport

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Bourgeois Sport
Private companiesReal Estate • Bourgeois Sport

Contactgegevens Bourgeois Sport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bourgeois Sport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bourgeois Sport

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Alsembergse Steenweg 332,1190, België

Telefoon (phone): 02 343 98 85 02 343 98 85

Fax (fax): 02 343 98 85 02 343 98 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bourgeois Sport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bourgeois Sport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bourgeois Sport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bourgeois Sport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bourgeois Sport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bourgeois Sport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bourgeois Sport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bourgeois Sport
Products information Bourgeois Sport

BTW identificatienummer (tax): BE01798706054
Ondernemingsnummer: 2533416748
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bourgeois Sport zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bourgeois Sport
(Get full report from official database of BE for Bourgeois Sport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bourgeois Sport
Addition kinds of activities for Bourgeois Sport

871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation
72990903. Tuxedo verhuur | Tuxedo rental
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service

Werken bij Bourgeois Sport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bourgeois Sport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bourgeois Sport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bourgeois Sport. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kessel-Lo, 8 uur per week (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kessel-Lo. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Bourgeois Sport in sociale netwerken
Look for responds of Bourgeois Sport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bourgeois Sport. Laat een reactie achter voor Bourgeois Sport. Bourgeois Sport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bourgeois Sport. Leave a respond for Bourgeois Sport. Bourgeois Sport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bourgeois Sport op de google maps. Adres en contacten Bourgeois Sport
Location of Bourgeois Sport on the google maps. Address and contacts of Bourgeois Sport

Andere gerelateerde bedrijven als come Bourgeois Sport Bourgeois Sport: Rive Gauche Galerie d'Art Contemporain SCRL | Luyten Morkhoven Houthandel NV | Smets Houtbedrijf NV | V.A.C. Machines NV | Drukkerij Van Mechelen B.V.B.A.

Other related companies as Bourgeois Sport: Rive Gauche Galerie d'Art Contemporain SCRL | Luyten Morkhoven Houthandel NV | Smets Houtbedrijf NV | V.A.C. Machines NV | Drukkerij Van Mechelen B.V.B.A.

Bourgeois Sport is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Bourgeois Sport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01798706054. Het bedrijf Bourgeois Sport bevindt zich op het adres: Alsembergse Steenweg 332,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bourgeois Sport zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bourgeois Sport is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bourgeois Sport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bourgeois Sport, openstaande posities, locatie van Bourgeois Sport op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bourgeois Sport is a company, that was registered 2002 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Bourgeois Sport, company assigned to the tax number BE01798706054. The company Bourgeois Sport is located at the address: Alsembergse Steenweg 332,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bourgeois Sport were not found.
The main activity of Bourgeois Sport is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bourgeois Sport is not available. You also can look at reviews of Bourgeois Sport, open positions, location of Bourgeois Sport on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bourgeois Sport, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bourgeois Sport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bourgeois Sport, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bourgeois Sport, employees, financial statistics.