Audrey Ingénierie SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Audrey Ingénierie SPRL
Private companiesReal Estate • Audrey Ingénierie SPRL

Contactgegevens Audrey Ingénierie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Audrey Ingénierie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Audrey Ingénierie SPRL

Regio (region): Liège 1 (Chênée), België

Adres (address): Place Joseph Willem 5,4032, België

Telefoon (phone): 04 365 87 00; 04 367 27 27; 04 355 10 10 04 365 87 00; 04 367 27 27; 04 355 10 10

Fax (fax): 04 366 02 77 04 366 02 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Audrey Ingénierie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Audrey Ingénierie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Audrey Ingénierie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Audrey Ingénierie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Audrey Ingénierie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Audrey Ingénierie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Audrey Ingénierie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Audrey Ingénierie SPRL
Products information Audrey Ingénierie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06002624511
Ondernemingsnummer: 2863555908
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Audrey Ingénierie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Audrey Ingénierie SPRL
(Get full report from official database of BE for Audrey Ingénierie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Audrey Ingénierie SPRL
Addition kinds of activities for Audrey Ingénierie SPRL

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
21210000. sigaren | Cigars
22580201. Doek, warpbrei | Cloth, warp knit
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij Audrey Ingénierie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Audrey Ingénierie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Audrey Ingénierie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Audrey Ingénierie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • Support Engineer Engineering Tools (AutoCAD, PDMS, ...) regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van het Support team. Je ondersteunt de eindgebruikers met tools zoals AutoDESK (AutoCAD en Plant3D), AVEVA PDMS/E3D of Hexagon.

Zoek naar antwoorden van Audrey Ingénierie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Audrey Ingénierie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Audrey Ingénierie SPRL. Laat een reactie achter voor Audrey Ingénierie SPRL. Audrey Ingénierie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Audrey Ingénierie SPRL. Leave a respond for Audrey Ingénierie SPRL. Audrey Ingénierie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Audrey Ingénierie SPRL op de google maps. Adres en contacten Audrey Ingénierie SPRL
Location of Audrey Ingénierie SPRL on the google maps. Address and contacts of Audrey Ingénierie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Audrey Ingénierie SPRL Audrey Ingénierie SPRL: Timmermans M BVBA | DE RUYVER GUIDO NV | Blauwe Regen Sportcenter | Kavaklidere | GH Packaging Machines nv

Other related companies as Audrey Ingénierie SPRL: Timmermans M BVBA | DE RUYVER GUIDO NV | Blauwe Regen Sportcenter | Kavaklidere | GH Packaging Machines nv

Audrey Ingénierie SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Chênée), België. De volledige naam van het bedrijf is Audrey Ingénierie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06002624511. Het bedrijf Audrey Ingénierie SPRL bevindt zich op het adres: Place Joseph Willem 5,4032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Audrey Ingénierie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Audrey Ingénierie SPRL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Audrey Ingénierie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Audrey Ingénierie SPRL, openstaande posities, locatie van Audrey Ingénierie SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Audrey Ingénierie SPRL is a company, that was registered 1986 in Liège 1 (Chênée) region, Belgium. Full name of company is Audrey Ingénierie SPRL, company assigned to the tax number BE06002624511. The company Audrey Ingénierie SPRL is located at the address: Place Joseph Willem 5,4032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Audrey Ingénierie SPRL were not found.
The main activity of Audrey Ingénierie SPRL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Audrey Ingénierie SPRL is not available. You also can look at reviews of Audrey Ingénierie SPRL, open positions, location of Audrey Ingénierie SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Audrey Ingénierie SPRL, Liège 1 (Chênée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Audrey Ingénierie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Audrey Ingénierie SPRL, Liège 1 (Chênée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Audrey Ingénierie SPRL, employees, financial statistics.