Timmermans M BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Timmermans M BVBA
Private companiesReal Estate • Timmermans M BVBA

Contactgegevens Timmermans M BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Timmermans M BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Timmermans M BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 54-56,2018, België

Telefoon (phone): 03 230 78 40 03 230 78 40

Fax (fax): 03 230 78 47 03 230 78 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Timmermans M BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Timmermans M BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Timmermans M BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Timmermans M BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Timmermans M BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Timmermans M BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Timmermans M BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Timmermans M BVBA
Products information Timmermans M BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02113189697
Ondernemingsnummer: 8632202148
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Timmermans M BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Timmermans M BVBA
(Get full report from official database of BE for Timmermans M BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Timmermans M BVBA
Addition kinds of activities for Timmermans M BVBA

369900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
34849902. Pistolen (vuurwapens) of pistooldelen, 30 mm. | Guns (firearms) or gun parts, 30 mm. and below
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization
80829900. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec

Werken bij Timmermans M BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Timmermans M BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Timmermans M BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Timmermans M BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • After Sales Trainer (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · U staat in voor de organisatie en coördinatie van het opleidingsgebeuren voor onze klanten. · U verzorgt voortdurend de trainingssessies zodat en klanten en eigen medewerkers op de hoogte zijn van de technische nieuwigheden. · U geeft les als technisch instructeur aan de voertuig-techniekers van onze klanten. · U coördineert de opleidingsactiviteiten voor andere disciplines, hiervoor doet u beroep op vakmensen van ons bedrijf.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

Zoek naar antwoorden van Timmermans M BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Timmermans M BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Timmermans M BVBA. Laat een reactie achter voor Timmermans M BVBA. Timmermans M BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Timmermans M BVBA. Leave a respond for Timmermans M BVBA. Timmermans M BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Timmermans M BVBA op de google maps. Adres en contacten Timmermans M BVBA
Location of Timmermans M BVBA on the google maps. Address and contacts of Timmermans M BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Timmermans M BVBA Timmermans M BVBA: Autobedrijf Monza | Hazaer et Cie S.A. | Noesen N.V. | Skalpino | WILJO NV

Other related companies as Timmermans M BVBA: Autobedrijf Monza | Hazaer et Cie S.A. | Noesen N.V. | Skalpino | WILJO NV

Timmermans M BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Timmermans M BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02113189697. Het bedrijf Timmermans M BVBA bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 54-56,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Timmermans M BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Timmermans M BVBA is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Timmermans M BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Timmermans M BVBA, openstaande posities, locatie van Timmermans M BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Timmermans M BVBA is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Timmermans M BVBA, company assigned to the tax number BE02113189697. The company Timmermans M BVBA is located at the address: Plantin en Moretuslei 54-56,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Timmermans M BVBA were not found.
The main activity of Timmermans M BVBA is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Timmermans M BVBA is not available. You also can look at reviews of Timmermans M BVBA, open positions, location of Timmermans M BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Timmermans M BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Timmermans M BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Timmermans M BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Timmermans M BVBA, employees, financial statistics.