De Slaapstede

Contactgegevens De Slaapstede: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Slaapstede: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Slaapstede

Regio (region): Deinze, België

Adres (address): Gentsesteenweg 75 Bus 9,9800, België

Telefoon (phone): 09 380 14 94 09 380 14 94

Fax (fax): 09 380 14 94 09 380 14 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Slaapstede: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Slaapstede"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Slaapstede"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Slaapstede, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Slaapstede. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Slaapstede, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Slaapstede. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Slaapstede
Products information De Slaapstede

BTW identificatienummer (tax): BE05659301757
Ondernemingsnummer: 4891082763
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Slaapstede zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Slaapstede
(Get full report from official database of BE for De Slaapstede)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Slaapstede
Addition kinds of activities for De Slaapstede

517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
20320302. Rundensoep: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef soup: packaged in cans, jars, etc.
23950200. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
57340201. Computer tapes | Computer tapes
59990701. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
73890406. Handschildering, textiel | Hand painting, textile

Werken bij De Slaapstede: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Slaapstede: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Slaapstede. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Slaapstede. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Persoon voor verkoop (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon voor verkoop heeft volgende taken : - rekken aanvullen - klanten helpen - inpakken - opruimen - kassa.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • DRINGEND 10 Magazijnmedewerkers VAST JOBSTUDENT (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in Londerzeel die in onderaanneming werkt gaan we op zoek naar magazijnmedewerkers (zowel vaste arbeiders als jobstudenten) die al zeker donderdag 06/09/2018 (8u-16u30) en/of vrijdag 07/09/2018 (8u-14u45) kunnen werken in een magazijn in Willebroek. Interesse? Bel ons NU op 03/458.74.90 of stuur een mailtje naar [email protected]!

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van De Slaapstede in sociale netwerken
Look for responds of De Slaapstede in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Slaapstede. Laat een reactie achter voor De Slaapstede. De Slaapstede bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Slaapstede. Leave a respond for De Slaapstede. De Slaapstede on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Slaapstede op de google maps. Adres en contacten De Slaapstede
Location of De Slaapstede on the google maps. Address and contacts of De Slaapstede

Andere gerelateerde bedrijven als come De Slaapstede De Slaapstede: Hi-Fi Vidéo Shop | D & V TRANSLATION AGENCY | Tilly Verzekeringen | Yokogawa Belgium N.V. | Optiek Boon bvba

Other related companies as De Slaapstede: Hi-Fi Vidéo Shop | D & V TRANSLATION AGENCY | Tilly Verzekeringen | Yokogawa Belgium N.V. | Optiek Boon bvba

De Slaapstede is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Deinze, België. De volledige naam van het bedrijf is De Slaapstede, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659301757. Het bedrijf De Slaapstede bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 75 Bus 9,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Slaapstede zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Slaapstede is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Slaapstede is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Slaapstede, openstaande posities, locatie van De Slaapstede op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Slaapstede is a company, that was registered 1996 in Deinze region, Belgium. Full name of company is De Slaapstede, company assigned to the tax number BE05659301757. The company De Slaapstede is located at the address: Gentsesteenweg 75 Bus 9,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Slaapstede were not found.
The main activity of De Slaapstede is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Slaapstede is not available. You also can look at reviews of De Slaapstede, open positions, location of De Slaapstede on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Slaapstede, Deinze: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Slaapstede, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Slaapstede, Deinze: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Slaapstede, employees, financial statistics.