Hi-Fi Vidéo Shop

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Hi-Fi Vidéo Shop
Private companiesInsurance Carriers • Hi-Fi Vidéo Shop

Contactgegevens Hi-Fi Vidéo Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hi-Fi Vidéo Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hi-Fi Vidéo Shop

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): H.-M. Chaussée de Louvain 318,1300, België

Telefoon (phone): 010 24 12 41; 067 21 71 00; 081 22 16 09 010 24 12 41; 067 21 71 00; 081 22 16 09

Fax (fax): +32 (3) 107-97-33 +32 (3) 107-97-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hi-Fi Vidéo Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hi-Fi Vidéo Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hi-Fi Vidéo Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hi-Fi Vidéo Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hi-Fi Vidéo Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hi-Fi Vidéo Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hi-Fi Vidéo Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hi-Fi Vidéo Shop
Products information Hi-Fi Vidéo Shop

BTW identificatienummer (tax): BE05673858642
Ondernemingsnummer: 9103515625
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hi-Fi Vidéo Shop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hi-Fi Vidéo Shop
(Get full report from official database of BE for Hi-Fi Vidéo Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hi-Fi Vidéo Shop
Addition kinds of activities for Hi-Fi Vidéo Shop

359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
762204. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
28920101. Detonators en detonerende caps | Detonators and detonating caps
32959903. Dakpanelen | Roofing granules
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
50120302. Stacaravans | Motor homes
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij Hi-Fi Vidéo Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hi-Fi Vidéo Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hi-Fi Vidéo Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hi-Fi Vidéo Shop. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van Hi-Fi Vidéo Shop in sociale netwerken
Look for responds of Hi-Fi Vidéo Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hi-Fi Vidéo Shop. Laat een reactie achter voor Hi-Fi Vidéo Shop. Hi-Fi Vidéo Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hi-Fi Vidéo Shop. Leave a respond for Hi-Fi Vidéo Shop. Hi-Fi Vidéo Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hi-Fi Vidéo Shop op de google maps. Adres en contacten Hi-Fi Vidéo Shop
Location of Hi-Fi Vidéo Shop on the google maps. Address and contacts of Hi-Fi Vidéo Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Hi-Fi Vidéo Shop Hi-Fi Vidéo Shop: Flanders Business-2-Business NV | Objectief | BENCHEM NV | Dulieu | Orion Productions

Other related companies as Hi-Fi Vidéo Shop: Flanders Business-2-Business NV | Objectief | BENCHEM NV | Dulieu | Orion Productions

Hi-Fi Vidéo Shop is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is Hi-Fi Vidéo Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05673858642. Het bedrijf Hi-Fi Vidéo Shop bevindt zich op het adres: H.-M. Chaussée de Louvain 318,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hi-Fi Vidéo Shop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hi-Fi Vidéo Shop is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hi-Fi Vidéo Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hi-Fi Vidéo Shop, openstaande posities, locatie van Hi-Fi Vidéo Shop op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hi-Fi Vidéo Shop is a company, that was registered 2007 in Wavre region, Belgium. Full name of company is Hi-Fi Vidéo Shop, company assigned to the tax number BE05673858642. The company Hi-Fi Vidéo Shop is located at the address: H.-M. Chaussée de Louvain 318,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hi-Fi Vidéo Shop were not found.
The main activity of Hi-Fi Vidéo Shop is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hi-Fi Vidéo Shop is not available. You also can look at reviews of Hi-Fi Vidéo Shop, open positions, location of Hi-Fi Vidéo Shop on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hi-Fi Vidéo Shop, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hi-Fi Vidéo Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hi-Fi Vidéo Shop, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hi-Fi Vidéo Shop, employees, financial statistics.