Boligna BVBA

Contactgegevens Boligna BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boligna BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boligna BVBA

Regio (region): Poperinge, België

Adres (address): Casselstraat 41,8970, België

Telefoon (phone): 057 33 38 81 057 33 38 81

Fax (fax): 057 33 78 12 057 33 78 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boligna BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boligna BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boligna BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boligna BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boligna BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boligna BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boligna BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boligna BVBA
Products information Boligna BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05734832763
Ondernemingsnummer: 2465026855
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Boligna BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boligna BVBA
(Get full report from official database of BE for Boligna BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boligna BVBA
Addition kinds of activities for Boligna BVBA

13890302. Bailing wells | Bailing wells
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
28650318. nitrofenol | Nitrophenol
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
36430305. Pluggen, elektrisch | Plugs, electric
45810200. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain
73420201. Vogelbestendig | Bird proofing

Werken bij Boligna BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boligna BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boligna BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boligna BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Global Management Program (Commercial Track) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671470-inline.html?cid=Partner_VDAB We’re looking for the next generation of high-performing, multi-lingual, post-graduate talents to take our company forward. Hilti Outperformer is a global management development program like no other, with real responsibility from day one. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 28,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. Hilti Outperformer is a two-year program, where you’ll quickly be involved in a range of international projects, with lots of exposure to senior management. It’s fast paced and challenging, but we’ll closely coach and mentor you. The program is split into four main stages of work: 12 months as an account manager or field engineer in the country where you apply. 3 months on an operational project at national headquarters. It could be logistics, HR, finance, marketing or engineering. 6 months on a strategic project at regional headquarters. 3 months on an international project outside the region. If you’ve come from a mature market, you’ll work in an emerging market, and vice versa. We’re proud to rank in Great Places to Work 2015 as one of the world’s best multinational workplaces.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

Zoek naar antwoorden van Boligna BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boligna BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boligna BVBA. Laat een reactie achter voor Boligna BVBA. Boligna BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boligna BVBA. Leave a respond for Boligna BVBA. Boligna BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boligna BVBA op de google maps. Adres en contacten Boligna BVBA
Location of Boligna BVBA on the google maps. Address and contacts of Boligna BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boligna BVBA Boligna BVBA: I.H.T. Consulting | Mahemas SPRL | Dillen Office Automation & Supplies | Groupe Technique Immobilier | ABX Logistics Belgium NV./SA

Other related companies as Boligna BVBA: I.H.T. Consulting | Mahemas SPRL | Dillen Office Automation & Supplies | Groupe Technique Immobilier | ABX Logistics Belgium NV./SA

Boligna BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Poperinge, België. De volledige naam van het bedrijf is Boligna BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05734832763. Het bedrijf Boligna BVBA bevindt zich op het adres: Casselstraat 41,8970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 487,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Boligna BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boligna BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boligna BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boligna BVBA, openstaande posities, locatie van Boligna BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boligna BVBA is a company, that was registered 2010 in Poperinge region, Belgium. Full name of company is Boligna BVBA, company assigned to the tax number BE05734832763. The company Boligna BVBA is located at the address: Casselstraat 41,8970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 487,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Boligna BVBA were not found.
The main activity of Boligna BVBA is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Boligna BVBA is not available. You also can look at reviews of Boligna BVBA, open positions, location of Boligna BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boligna BVBA, Poperinge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boligna BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boligna BVBA, Poperinge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boligna BVBA, employees, financial statistics.