ABX Logistics Belgium NV./SA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ABX Logistics Belgium NV./SA
Private companiesLeather and Leather Products • ABX Logistics Belgium NV./SA

Contactgegevens ABX Logistics Belgium NV./SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABX Logistics Belgium NV./SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABX Logistics Belgium NV./SA

Regio (region): Brussels, Brussels BE - B-1070, België

Adres (address): Industrielaan, 14, België

Telefoon (phone): 32 2 526.07.31 32 2 526.07.31

Fax (fax): +32 (81) 103-96-97 +32 (81) 103-96-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABX Logistics Belgium NV./SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABX Logistics Belgium NV./SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABX Logistics Belgium NV./SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABX Logistics Belgium NV./SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABX Logistics Belgium NV./SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABX Logistics Belgium NV./SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABX Logistics Belgium NV./SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABX Logistics Belgium NV./SA
Products information ABX Logistics Belgium NV./SA

BTW identificatienummer (tax): BE01033782958
Ondernemingsnummer: 5502746582
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABX Logistics Belgium NV./SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABX Logistics Belgium NV./SA
(Get full report from official database of BE for ABX Logistics Belgium NV./SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABX Logistics Belgium NV./SA
Addition kinds of activities for ABX Logistics Belgium NV./SA

22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
24360000. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood
36359901. Tapijt shampooer | Carpet shampooer
38420301. Cosmetische restauraties | Cosmetic restorations
50330202. Isolatie, thermisch | Insulation, thermal
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products

Werken bij ABX Logistics Belgium NV./SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABX Logistics Belgium NV./SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABX Logistics Belgium NV./SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABX Logistics Belgium NV./SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van ABX Logistics Belgium NV./SA in sociale netwerken
Look for responds of ABX Logistics Belgium NV./SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABX Logistics Belgium NV./SA. Laat een reactie achter voor ABX Logistics Belgium NV./SA. ABX Logistics Belgium NV./SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABX Logistics Belgium NV./SA. Leave a respond for ABX Logistics Belgium NV./SA. ABX Logistics Belgium NV./SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABX Logistics Belgium NV./SA op de google maps. Adres en contacten ABX Logistics Belgium NV./SA
Location of ABX Logistics Belgium NV./SA on the google maps. Address and contacts of ABX Logistics Belgium NV./SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABX Logistics Belgium NV./SA ABX Logistics Belgium NV./SA: AFTERPRINT SA | VANRUSSELT HONDA CENTRUM NV | Aquamatic Europe S.D.E. S.P.R.L. | Chocolaterie Smet B.V.B.A. | A&C Systems bvba

Other related companies as ABX Logistics Belgium NV./SA: AFTERPRINT SA | VANRUSSELT HONDA CENTRUM NV | Aquamatic Europe S.D.E. S.P.R.L. | Chocolaterie Smet B.V.B.A. | A&C Systems bvba

ABX Logistics Belgium NV./SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussels, Brussels BE - B-1070, België. De volledige naam van het bedrijf is ABX Logistics Belgium NV./SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01033782958. Het bedrijf ABX Logistics Belgium NV./SA bevindt zich op het adres: Industrielaan, 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABX Logistics Belgium NV./SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABX Logistics Belgium NV./SA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABX Logistics Belgium NV./SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABX Logistics Belgium NV./SA, openstaande posities, locatie van ABX Logistics Belgium NV./SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABX Logistics Belgium NV./SA is a company, that was registered 2012 in Brussels, Brussels BE - B-1070 region, Belgium. Full name of company is ABX Logistics Belgium NV./SA, company assigned to the tax number BE01033782958. The company ABX Logistics Belgium NV./SA is located at the address: Industrielaan, 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABX Logistics Belgium NV./SA were not found.
The main activity of ABX Logistics Belgium NV./SA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABX Logistics Belgium NV./SA is not available. You also can look at reviews of ABX Logistics Belgium NV./SA, open positions, location of ABX Logistics Belgium NV./SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABX Logistics Belgium NV./SA, Brussels, Brussels BE - B-1070: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABX Logistics Belgium NV./SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABX Logistics Belgium NV./SA, Brussels, Brussels BE - B-1070: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABX Logistics Belgium NV./SA, employees, financial statistics.