Bauwelinck Haircap BVBA

Contactgegevens Bauwelinck Haircap BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwelinck Haircap BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwelinck Haircap BVBA

Regio (region): Kruibeke, België

Adres (address): Haagstraat 2B,9150, België

Telefoon (phone): 03 774 26 00 03 774 26 00

Fax (fax): 03 774 33 61 03 774 33 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwelinck Haircap BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwelinck Haircap BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwelinck Haircap BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwelinck Haircap BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwelinck Haircap BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwelinck Haircap BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwelinck Haircap BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwelinck Haircap BVBA
Products information Bauwelinck Haircap BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07830474853
Ondernemingsnummer: 8953002929
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bauwelinck Haircap BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwelinck Haircap BVBA
(Get full report from official database of BE for Bauwelinck Haircap BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwelinck Haircap BVBA
Addition kinds of activities for Bauwelinck Haircap BVBA

514301. Melk | Milk
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
13819903. Herstellende olie- en gasputten | Redrilling oil and gas wells
23930100. Canvas tassen | Canvas bags
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
50120402. Motor scooters | Motor scooters
72319901. Kappers | Hairdressers
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij Bauwelinck Haircap BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwelinck Haircap BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwelinck Haircap BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwelinck Haircap BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Bauwelinck Haircap BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bauwelinck Haircap BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwelinck Haircap BVBA. Laat een reactie achter voor Bauwelinck Haircap BVBA. Bauwelinck Haircap BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwelinck Haircap BVBA. Leave a respond for Bauwelinck Haircap BVBA. Bauwelinck Haircap BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwelinck Haircap BVBA op de google maps. Adres en contacten Bauwelinck Haircap BVBA
Location of Bauwelinck Haircap BVBA on the google maps. Address and contacts of Bauwelinck Haircap BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwelinck Haircap BVBA Bauwelinck Haircap BVBA: Massibo BVBA | Forum - Office BVBA | Thermoco NV | Belgorex S.A. | SESAME NETWORK

Other related companies as Bauwelinck Haircap BVBA: Massibo BVBA | Forum - Office BVBA | Thermoco NV | Belgorex S.A. | SESAME NETWORK

Bauwelinck Haircap BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Kruibeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwelinck Haircap BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07830474853. Het bedrijf Bauwelinck Haircap BVBA bevindt zich op het adres: Haagstraat 2B,9150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bauwelinck Haircap BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwelinck Haircap BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwelinck Haircap BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwelinck Haircap BVBA, openstaande posities, locatie van Bauwelinck Haircap BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bauwelinck Haircap BVBA is a company, that was registered 1996 in Kruibeke region, Belgium. Full name of company is Bauwelinck Haircap BVBA, company assigned to the tax number BE07830474853. The company Bauwelinck Haircap BVBA is located at the address: Haagstraat 2B,9150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bauwelinck Haircap BVBA were not found.
The main activity of Bauwelinck Haircap BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwelinck Haircap BVBA is not available. You also can look at reviews of Bauwelinck Haircap BVBA, open positions, location of Bauwelinck Haircap BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwelinck Haircap BVBA, Kruibeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwelinck Haircap BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwelinck Haircap BVBA, Kruibeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwelinck Haircap BVBA, employees, financial statistics.