Zandhandel Roeselare nv

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Zandhandel Roeselare nv
Private companiesPaper and Allied Products • Zandhandel Roeselare nv

Contactgegevens Zandhandel Roeselare nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zandhandel Roeselare nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zandhandel Roeselare nv

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Graankaai 4,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 79 55 051 22 79 55

Fax (fax): 051 22 03 45 051 22 03 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zandhandel Roeselare nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zandhandel Roeselare nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zandhandel Roeselare nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zandhandel Roeselare nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zandhandel Roeselare nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zandhandel Roeselare nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zandhandel Roeselare nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zandhandel Roeselare nv
Products information Zandhandel Roeselare nv

BTW identificatienummer (tax): BE02343627929
Ondernemingsnummer: 8070526123
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Zandhandel Roeselare nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zandhandel Roeselare nv
(Get full report from official database of BE for Zandhandel Roeselare nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zandhandel Roeselare nv
Addition kinds of activities for Zandhandel Roeselare nv

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
239502. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services

Werken bij Zandhandel Roeselare nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zandhandel Roeselare nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zandhandel Roeselare nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zandhandel Roeselare nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Zandhandel Roeselare nv in sociale netwerken
Look for responds of Zandhandel Roeselare nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zandhandel Roeselare nv. Laat een reactie achter voor Zandhandel Roeselare nv. Zandhandel Roeselare nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zandhandel Roeselare nv. Leave a respond for Zandhandel Roeselare nv. Zandhandel Roeselare nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zandhandel Roeselare nv op de google maps. Adres en contacten Zandhandel Roeselare nv
Location of Zandhandel Roeselare nv on the google maps. Address and contacts of Zandhandel Roeselare nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Zandhandel Roeselare nv Zandhandel Roeselare nv: Denutte Eric Elektro BVBA | Tradas | GROEP SOMERS-LAURIKS NV | BERENS A.G. SA | THOMAS RULMONT

Other related companies as Zandhandel Roeselare nv: Denutte Eric Elektro BVBA | Tradas | GROEP SOMERS-LAURIKS NV | BERENS A.G. SA | THOMAS RULMONT

Zandhandel Roeselare nv is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Zandhandel Roeselare nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02343627929. Het bedrijf Zandhandel Roeselare nv bevindt zich op het adres: Graankaai 4,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Zandhandel Roeselare nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zandhandel Roeselare nv is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zandhandel Roeselare nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zandhandel Roeselare nv, openstaande posities, locatie van Zandhandel Roeselare nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zandhandel Roeselare nv is a company, that was registered 2007 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Zandhandel Roeselare nv, company assigned to the tax number BE02343627929. The company Zandhandel Roeselare nv is located at the address: Graankaai 4,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Zandhandel Roeselare nv were not found.
The main activity of Zandhandel Roeselare nv is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zandhandel Roeselare nv is not available. You also can look at reviews of Zandhandel Roeselare nv, open positions, location of Zandhandel Roeselare nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zandhandel Roeselare nv, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zandhandel Roeselare nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zandhandel Roeselare nv, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zandhandel Roeselare nv, employees, financial statistics.