Denutte Eric Elektro BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Denutte Eric Elektro BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Denutte Eric Elektro BVBA

Contactgegevens Denutte Eric Elektro BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denutte Eric Elektro BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denutte Eric Elektro BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Steenbakkersstraat 26 Bus 1,8500, België

Telefoon (phone): 056 21 86 83 056 21 86 83

Fax (fax): 056 25 71 00 056 25 71 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denutte Eric Elektro BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denutte Eric Elektro BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denutte Eric Elektro BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denutte Eric Elektro BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denutte Eric Elektro BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denutte Eric Elektro BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denutte Eric Elektro BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denutte Eric Elektro BVBA
Products information Denutte Eric Elektro BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01857482910
Ondernemingsnummer: 7485504150
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Denutte Eric Elektro BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denutte Eric Elektro BVBA
(Get full report from official database of BE for Denutte Eric Elektro BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denutte Eric Elektro BVBA
Addition kinds of activities for Denutte Eric Elektro BVBA

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
354103. Freesmachines | Milling machines
24990802. Vlaggen, hout | Flagpoles, wood
51590602. Tabak, blad | Tobacco, leaf
79990804. Spelkamer | Game parlor

Werken bij Denutte Eric Elektro BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denutte Eric Elektro BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denutte Eric Elektro BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denutte Eric Elektro BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van Denutte Eric Elektro BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Denutte Eric Elektro BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denutte Eric Elektro BVBA. Laat een reactie achter voor Denutte Eric Elektro BVBA. Denutte Eric Elektro BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denutte Eric Elektro BVBA. Leave a respond for Denutte Eric Elektro BVBA. Denutte Eric Elektro BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denutte Eric Elektro BVBA op de google maps. Adres en contacten Denutte Eric Elektro BVBA
Location of Denutte Eric Elektro BVBA on the google maps. Address and contacts of Denutte Eric Elektro BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Denutte Eric Elektro BVBA Denutte Eric Elektro BVBA: BFH | Kart Quality | ABSTRACT | Offispace | GEMAT SA

Other related companies as Denutte Eric Elektro BVBA: BFH | Kart Quality | ABSTRACT | Offispace | GEMAT SA

Denutte Eric Elektro BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Denutte Eric Elektro BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01857482910. Het bedrijf Denutte Eric Elektro BVBA bevindt zich op het adres: Steenbakkersstraat 26 Bus 1,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 459,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Denutte Eric Elektro BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denutte Eric Elektro BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denutte Eric Elektro BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denutte Eric Elektro BVBA, openstaande posities, locatie van Denutte Eric Elektro BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denutte Eric Elektro BVBA is a company, that was registered 2009 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Denutte Eric Elektro BVBA, company assigned to the tax number BE01857482910. The company Denutte Eric Elektro BVBA is located at the address: Steenbakkersstraat 26 Bus 1,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 459,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Denutte Eric Elektro BVBA were not found.
The main activity of Denutte Eric Elektro BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Denutte Eric Elektro BVBA is not available. You also can look at reviews of Denutte Eric Elektro BVBA, open positions, location of Denutte Eric Elektro BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denutte Eric Elektro BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denutte Eric Elektro BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denutte Eric Elektro BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denutte Eric Elektro BVBA, employees, financial statistics.