Salle de la Passion

Contactgegevens Salle de la Passion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salle de la Passion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salle de la Passion

Regio (region): Ittre (Virginal-Samme), België

Adres (address): Rue de Tubize 28,1460, België

Telefoon (phone): 067 64 73 57; 0473 95 40 41 067 64 73 57; 0473 95 40 41

Fax (fax): +32 (61) 630-99-88 +32 (61) 630-99-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salle de la Passion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salle de la Passion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salle de la Passion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salle de la Passion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salle de la Passion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salle de la Passion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salle de la Passion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salle de la Passion
Products information Salle de la Passion

BTW identificatienummer (tax): BE02889648437
Ondernemingsnummer: 7812347412
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Salle de la Passion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salle de la Passion
(Get full report from official database of BE for Salle de la Passion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salle de la Passion
Addition kinds of activities for Salle de la Passion

335605. Blik | Tin
01610300. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
48419905. Satelliet master antenne systemen diensten (smatv) | Satellite master antenna systems services (smatv)

Werken bij Salle de la Passion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salle de la Passion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salle de la Passion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salle de la Passion. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Salle de la Passion in sociale netwerken
Look for responds of Salle de la Passion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salle de la Passion. Laat een reactie achter voor Salle de la Passion. Salle de la Passion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salle de la Passion. Leave a respond for Salle de la Passion. Salle de la Passion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salle de la Passion op de google maps. Adres en contacten Salle de la Passion
Location of Salle de la Passion on the google maps. Address and contacts of Salle de la Passion

Andere gerelateerde bedrijven als come Salle de la Passion Salle de la Passion: De Lathouwer-Radaralarm | De Peterman Immo | ATELIER: VAN DE KERKHOVE M | Cockaert Design BVBA | Verliefde S

Other related companies as Salle de la Passion: De Lathouwer-Radaralarm | De Peterman Immo | ATELIER: VAN DE KERKHOVE M | Cockaert Design BVBA | Verliefde S

Salle de la Passion is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Ittre (Virginal-Samme), België. De volledige naam van het bedrijf is Salle de la Passion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02889648437. Het bedrijf Salle de la Passion bevindt zich op het adres: Rue de Tubize 28,1460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Salle de la Passion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salle de la Passion is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salle de la Passion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salle de la Passion, openstaande posities, locatie van Salle de la Passion op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salle de la Passion is a company, that was registered 2010 in Ittre (Virginal-Samme) region, Belgium. Full name of company is Salle de la Passion, company assigned to the tax number BE02889648437. The company Salle de la Passion is located at the address: Rue de Tubize 28,1460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Salle de la Passion were not found.
The main activity of Salle de la Passion is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Salle de la Passion is not available. You also can look at reviews of Salle de la Passion, open positions, location of Salle de la Passion on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salle de la Passion, Ittre (Virginal-Samme): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salle de la Passion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salle de la Passion, Ittre (Virginal-Samme): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salle de la Passion, employees, financial statistics.